Ultima ediție a emisiunii a adus unele dintre cele mai mici audiențe din istoria emisunii. Paradoxal, postul TV a reușit să fie lider de audiență.

Ultima ediție în care s-au desfășurat prexelecțiile a coincisi cu prima seară fără stare de urgență.

Probleme au fost și pentru Antena 1 și Kanal D, cele două posture care se bat mereu pentru locurile 2 și 3

Anul acesta, Românii au talent nu va avea semifinală, din cauza pandemiei provocate de noul coronavirus. În schimb, în finală vor intra doar cei care au avut Golden Buzz. Best of. Finală va fi, dar se va da doar între concurenții care au luat Golden Buzz. Măsurile au fost luate pe fondul restricțiilor cauzate de pandemie.

Ultima ediție a Românii au talent a fost urmărită de aproximativ 2 milioane de români, comparativ. În edițiile preecedente, cele din 1 respectiv 8 mai, emisiunea a fost urmărită de 2,4, repsectiv 2,8 milioane de telespectatori.

Locul secund a fost ocupat de Kanal D, care a fost pe plus. Postul a înregistrat o medie de 1,3 milioane de persoane, față de un milion cât avea săptămâna trecută.

Antena 1 a completat podiumul, tot cu cifre mai mici. A scăderea a fost considerabilă, de la o săptămână la alta. Aseară, pe intervalul Românii au talent, a înregistrat o medie de 775.000 de privitori, față de 1,1 milioane pe 8 mai.

România TV (315.000) și Antena 3 (270.000) s-au clasat pe locurile patru și cinci, scrie paginademedia.