Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul

Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul Sursa foto Instagram

Arpad Paszkany (52 de ani) a divorțat la finalul anului trecut de fosta soție, iar în luna februarie 2024 s-a îndrăgostit de Antonela Pătruț, care a fost ispită la Insula Iubirii. Acum, cei doi nu își mai ascund relația, ba chiar se pozează des din vacanțe de lux.

Cum a cucerit-o Arpad Paszkany

Antonela Pătruț a declarat că nu au atras-o banii lui, ci sufletul său bun și cald. Ea a povestit că milionarul a luat-o cu elicopterul și că a răsfățat-o cu o vacanță în Malta. Aceasta a mai spus că sunt aproape non stop împreună și că relația merge foarte bine.

arpad paszkany

Sursa foto Youtube

„Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun… ceea ce pe mine mă atrage foarte mult.”, a declarat Antonela Pătruț pentru Click!.

Deja s-a mutat cu Arpad Paszkany

Fosta ispită de la Insula Iubirii a mai spus că s-a mutat deja cu milionarul și că speră să facă nuntă cât mai repede.

Ne puteți urmări și pe Google News
arpad si antonela

Sursa foto Instagram

„Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vreau să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește, iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas.”, a adăugat fosta ispită de la Insula Iubirii.

Cine este Antonela Pătruț

Antonela, noua iubită a milionarului, s-a născut în Călărași, dar s-a mutat cu mama ei, în Italia, atunci când avea nouă ani, după divorțul părinților.

În Italia, mama ei a lucrat ca bucătăreasă într-un restaurant din Florența, iar tânăra, chelneriță cu acte în regulă. Acum câțiva ani, Antonela Pătruț a participat la Chefi la cuțite, împreună cu mama ei, și au gătit pate de ficat. Apoi, ea a fost ispită la Insula Iubirii, dar n-a cucerit prea mulți bărbați.