Evenimentul ZileiInternationalChina lansează o nouă armă înfricoșătoare. Nimeni și nici nu are vreo șansă în fața ei

China lansează o nouă armă înfricoșătoare. Nimeni și nici nu are vreo șansă în fața ei

China lansează o nouă armă înfricoșătoare. Nimeni și nici nu are vreo șansă în fața ei
Pentru prima dată, Armata Republicii Populare Chineze a prezentat cel mai nou model de obuzier. Noua armă a fost creată pentru a înlocui modelul PLZ-05.

Pentru prima dată, zilele acestea, Armata Republicii Populare Chineze a prezentat cel mai nou model de obuzier. Noul obuzier a fost creat pentru a înlocui modelul PLZ-05.

Potrivit Defence Blog, care citează mass media chineze, noul sistem de arme a fost conceput special pentru a pentru a oferi un sprijin eficient la sol. Noul model de obuzier produs de Armata Republicii Populare Chineze Dispune de un sistem automat de instalare a armelor, un sistem automat de încărcare a muniției și o placă de control digitalizată.

Oficialii din China nu oferit mai multe detalii cu privire la noul obuzier. Mass media din China a reușit să obțină primele date despre noua armă după o scurgere de informații pe rețele sociale.

Armata Republicii Populare Chineze a prezentat cel mai nou model de obuzier. Ce se întâmplă cu „predecesorul său”

În ceea ce privește obuzierul model PLZ-05, acesta este sistemul primar care susține focurile Republicii Populare Chineze. Săptămâna aceasta, vechiul model urmează să fie înlocuit. Dezvoltarea modelului PLZ-05 a început la mijlocul anilor 1990. Ulterior, acestuia I s-au adus modificări, iar primul prototip a fost finalizat în 2003.

Preşedintele chinez Xi Jinping avertizează la Davos împotriva unui ”nou război rece”

Preşedintele chinez Xi Jinping a avertizat luni împotriva unui ”nou război rece” care nu poate să ducă decât la un impas, într-un mesaj video adresat Forumului economic mondial de la Davos, relatează AFP.

„Construirea de clanuri sau declanşarea unui nou război rece, respingerea, ameninţarea sau intimidarea celorlalţi, impunerea decuplării, perturbarea lanţurilor de aprovizionare sau stabilirea de sancţiuni pentru a provoca izolarea nu ar face decât să împingă lumea către divizare şi chiar confruntare”, a subliniat Xi Jinping. ”Iar confruntarea ne va duce într-un impas”, a adăugat acesta.

Preşedintele chinez a asigurat că Beijingul, ca adept al unei politici externe independente şi paşnice, „lucrează din greu la menţinerea de relaţii de prietenie şi cooperare cu alte ţări” şi că jocul cu ”sumă zero” sau ”câştigătorul ia totul” nu reprezintă filozofia călăuzitoare a poporului chinez.


Accesează: