Evenimentul Zilei > Sport > Are Gigi Becali coronavirus? Mihai Stoica și alți trei fotbaliști de la FCSB, infectați cu COVID-19
Are Gigi Becali coronavirus? Mihai Stoica și alți trei fotbaliști de la FCSB, infectați cu COVID-19

Are Gigi Becali coronavirus? Mihai Stoica și alți trei fotbaliști de la FCSB, infectați cu COVID-19

Situație dramatică la Steaua din cauza epidemiei de COVID-19. Mihai Stoica și alți trei fotbaliști de la FCSB, infectați pozitiv cu COVID-19 în cursul serii de miercuri.

Tragedie la clubul Steaua. Iulian Cristea, Darius Olaru și Florin Tănase, fotbaliștii echipei FCSB,  sunt infectați cu coronavirus. Aceeași problemă o are și managerul sportiv, Mihai Stoica, care a fost și el depistat cu COVID-19.

Directorul sportiv al clubului, Mihai Stoica, infectat cu coronavirus

Acesta este motivul pentru care FCSB , echipa patronată de Gigi Becali, va avea dificultăți în stabilirea componenței echipei de 11 jucători care vor evolua în partida cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Ligii Europa. Cauza o reprezintă faptul că în afară de Andrei Miron, alți trei jucători ar fi fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Situația este mai dificilă cu cât și directorul sportiv al clubului, Mihai Stoica a fost infectat.

Și membrii din conducerea clubului, infectați

Anton Petrea, Thomas Neubert, dar și ceilalți membrii din staff-ul tehnic al FCSB-ului au fost testați pozitiv, cu coronavirus..Informația a fost confirmată marți de site-ul oficial al vicecampioanei României. În aceeași situație se află și Andrei Miron, fundașul roș-albaștrilor.

“FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB România, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului:

Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager). Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, este comunicatul dat de FCSB în cursul zilei de marți.

Ce a declarat Liga Profesionistă de Fotbal

„Da, este adevărat, FCSB ne-a informat, pe noi şi pe DSP, că incă trei jucători de la FCSB au ieşit pozitiv la testarea pe care jucătorii au efectuat-o astăzi la Timişoara. Cei trei vin înapoi la Bucureşti cu maşinile şi din ce mi-au spus cei de la FCSB toată lumea a avut mască la deplasare şi s-a respectat distanţarea”, a precizat Justin Ştefan, potrivit cancan.ro.