Evenimentul Zilei > Actualitate > Arad. Un bărbat a distrus cu ganterele, șapte mașini, una după alta
Arad. Un bărbat a distrus cu ganterele, șapte mașini, una după alta

Arad. Un bărbat a distrus cu ganterele, șapte mașini, una după alta

Mai multe mașini au fost distruse marți dimineață de un bărbat care, în final a ajuns la spital. Acesta a folosit niște gantere, o macetă, dar și pietre găsite pe drum. În final a distrus nu mai puțin de șapte autoturisme.

În cauza, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. La această oră discută cu unele dintre victime și încearcă identificarea altora. Autorul faptei a ajuns la spital, fiind preluat de o ambulanță. Sursele noastre arată că el s-ar fi aflat sub influența unor substanțe. Bărbatul a fost internat în spital.

Surse apropiate anchetei dau de înțeles că autorul distrugerii celor șapte mașini era cunoscut cu antecedente psihotice și că în cazul lui se va cere o expertiză în acest sens. Aceasta ar urma să stabilească dacă era în deplinătatea facultăților mintale în momentul comiterii faptei.

”În aceasta dimineață, în jurul orei 4,30, polițiștii au fost solicitați prin 112 să se deplaseze la un imobil (bloc) de pe strada Banu Mărăcine, întrucât un bărbat a aruncat cu 2 gantere în parbrizul unui autoturism în timp ce se afla în apartamentul de la etajul 1.

La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână.

Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus 7 autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre.

La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie. Este un bărbat de 35 de ani, din Arad. Din informațiile pe care le deținem, bărbatul a mai avut crize care să necesite evaluare psihologică”, a declarat Claudia Iuga, reprezentanta IPJ Arad.