Circulaţia feroviară între Timişoara şi Arad a fost oprită vineri, după ce pe podul CFR care taversează râul Mureş a fost găsit cadavrul unui tânăr de 19 ani, mort, se pare, în cursul nopţii.Poliţiştii arădeni au deschis acum o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a murit tânărul. Cadavrul tânărului a fost observat pe liniile de tren vineri dimineaţa, în jurul orei 7.40.

”În această dimineaţă, în jurul orei 7,40, prin SNUAU 112 a fost anunţată prezenţa unei persoane decedate pe secţia CF 310, Timişoara – Arad.  Colegii de la poliţia transporturi feroviare s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat prezenţa unui bărbat de aproximativ 20 de ani, accidentat mortal în zona podului CFR care traversează râul Mureş, la km feroviar 53 + 700m, în gabaritul liniei de cale ferată.

În urma primelor verificări s-a constatat că la momentul sesizării, bărbatul era decedat, fiind accidentat mortal în cursul nopţii”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă (in rem), pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Te-ar putea interesa și: