Evenimentul Zilei > Actualitate > Arad. Tânăr mort pe calea ferată. Poițiștii anchetează cauza
Arad. Tânăr mort pe calea ferată. Poițiștii anchetează cauza

Arad. Tânăr mort pe calea ferată. Poițiștii anchetează cauza

 Descoperire tragică, vineri dimineață, pe o cale ferată din județul Arad. Un tânăr a fost găsit mort de ore bune.

Circulaţia feroviară între Timişoara şi Arad a fost oprită vineri, după ce pe podul CFR care taversează râul Mureş a fost găsit cadavrul unui tânăr de 19 ani, mort, se pare, în cursul nopţii.Poliţiştii arădeni au deschis acum o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a murit tânărul. Cadavrul tânărului a fost observat pe liniile de tren vineri dimineaţa, în jurul orei 7.40.

”În această dimineaţă, în jurul orei 7,40, prin SNUAU 112 a fost anunţată prezenţa unei persoane decedate pe secţia CF 310, Timişoara – Arad.  Colegii de la poliţia transporturi feroviare s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat prezenţa unui bărbat de aproximativ 20 de ani, accidentat mortal în zona podului CFR care traversează râul Mureş, la km feroviar 53 + 700m, în gabaritul liniei de cale ferată.

În urma primelor verificări s-a constatat că la momentul sesizării, bărbatul era decedat, fiind accidentat mortal în cursul nopţii”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă (in rem), pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.