Evenimentul Zilei > Monden > Ar putea fi manevra anului în TV. Va reuși Antena 3 să devină televiziunea adolescenților?
Ar putea fi manevra anului în TV. Va reuși Antena 3 să devină televiziunea adolescenților?

Ar putea fi manevra anului în TV. Va reuși Antena 3 să devină televiziunea adolescenților?

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România, a primit o ofertă care îi poate schimba total parcursul profesional.

După ce Selly a fost invitatul lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, tânărul vlogger a primit în direct oferta de a realiza o emisiune la Antena3.

Cu toate că Selly este obișnuit cu lumina reflectoarelor, acesta a declarat că nu știe dacă este pregătit pentru acest pas.

Mihai Gâdea a plusat și i-a mai făcut o surpriză. Relizatorul emisiunii Sinteza i-a spus că i-ar plăcea să-l aibă invitat la următoarea decernare a premiilor Emmy în televiziune, unde este jurat în fiecare an și care se desfășoară la New York.

„Am reușit să fac suficienți bani încât să nu mai văd banii ca pe o problemă. Am ajuns la un nivel, nu o spun cu aroganță, în care banii nu mai reprezintă un obiectiv. Îmi doream să am bani pentru că îți oferă o anumită libertate, pentru a putea refuza lucruri care nu-mi plac. Multă lume crede că banii îți aduc fericirea, nu e așa, dar lipsa lor îți va aduce multe greutăți”, a mărturisit tânărul Selly.

„Se discută foarte mult despre mașina pe care o conduc. Eu timp de 4 ani nu am câștigat niciun ban din vlogging. La început regreatam că eram mic. Acum cred că cel mai mare avantaj al meu este că am început la 11 ani.”, a spus Selly.  După ce a reușit să ia examenul de bacalaureat cu media 9.60, vloggerul Selly critic aspru sistemul de învățământ românesc.

Selly, care are peste 2.660.000 de abonați la canalul său de Youtube a anunțat că a luat Bac-ul.

„Salut! Eu sunt Selly şi azi s-au afişat rezultatele la BAC. Nu, nu am picat BAC-ul, dar dacă el s-ar fi dat din lucruri care să te ajute cu adevărat în viaţă, lucruri care să te pregătească cu adevărat pentru viitor, vă dau în scris aici că picam BAC-ul. Şi probabil că toţi colegii mei picau la fel ca mine acest examen al maturităţii“, a spus Selly în deschiderea discursului său.

„Să spui că tot ce înveţi pentru BAC îţi va folosi în viaţă este ca şi cum ai spune că titlul acestui videoclip nu este cel mai mare clickbait. Este, îmi cer scuze, dar nu ştiam cum să vă atrag atenţia, pentru că, de obicei, lumea vrea să vadă pe YouTube distracţie, circ, manele, nu prea are chef de discuţii serioase şi chiar trebuie să avem discuţia asta, despre ce mai înseamnă educaţia în 2020, ce mai înseamnă Bacalaureatul în 2020. Pentru că dacă ceva nu se va schimba în educaţie, în următorii 10, 20 de ani, Bacalaureatul chiar nu o să mai însemne nimic“, a spus Selly.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: