Informație de ultimă ora transmisă de fiul bătrânului dispărut. La scurt timp după publicarea articolului, fiul bătrânului ne-a mulțumit: „A fost găsit!”.

„Vești bune! L-au găsit și pare ok. Este la Secția 4 și prietenii mei sunt acolo în așteptarea salvării. Impresionant! Va multumesc pentru ajutorul dat!!”, a transmis Daniel Iordaconiu.

Un bătrân bolnav, în vârstă de 82 de ani, a fost căutat cu disperare de familie după ce a dispărut în București. Omul a venit din Canada, trimis de rude, din Monteal, iar de la Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni a plecat înainte de a se întâni cu cel care urma să îl preia și să îl conducă către casă.

„Tatăl meu s-a pierdut. Se numește Iordaconiu Florian , are început de Alzheimer și nu poate vorbi că urmare a unui AVC . Prietenul meu l-a ratat la Aeroportul Otopeni și a fost văzut pe camere că a ieșit din aeroport la 14:05! Are acte cu el, pașaport, CI . Este îmbrăcat exact că în poză 2! Mulțumesc!!! Puteți suna la Mihai Dragne 0723 291 029 sau la 112”, a transmis, ieri, Daniel Iordaconiu, fiul bătrânului, pe Facebook.

A revenit sâmbătă și a completat: „Azi dimineață au fost găsite bagajul și borsetă cu acte în zona autogară Militari, lângă parcul Păcii, iar aseară a fost văzut în tramvaiul 27 în Salajean! Acum nu mai poate fi identificat decât după poze”.

L-am întrebat pe fiu dacă a sesizat poliția, în acest caz.

„Este dat la dispăruți pe municipiul București și Poliția e în teren, la fel ca și mulți prieteni. Ideea este să conștientizeze un om care-l vede că nu e ok și să anunțe Poliția”, a răspuns Daniel Iordaconiu.

Poliția Capitalei a anunțațat, aâmbătă seara, dispariția.