Evenimentul Zilei > Actualitate > Apel de urgență! Bătrân bolnav, pierdut în București. Anunț de ultimă oră!
Apel de urgență! Bătrân bolnav, pierdut în București. Anunț de ultimă oră!

Apel de urgență! Bătrân bolnav, pierdut în București. Anunț de ultimă oră!

Un apel de urgență sosit pe adresa redacției ne solicita ajutor pentru a-l găsi pe un bătrân pierdut în București. Bolnav de Alzheimer, omul de 82 de ani nu poate vorbi după ce a suferit un atac vascular cerebral (AVC). La scurt timp după publicarea articolului, fiul bătrânului ne-a mulțumit: „A fost găsit!”.

Informație de ultimă ora transmisă de fiul bătrânului dispărut. La scurt timp după publicarea articolului, fiul bătrânului ne-a mulțumit: „A fost găsit!”.

„Vești bune! L-au găsit și pare ok. Este la Secția 4 și prietenii mei sunt acolo în așteptarea salvării. Impresionant! Va multumesc pentru ajutorul dat!!”, a transmis Daniel Iordaconiu.

Un bătrân bolnav, în vârstă de 82 de ani, a fost căutat cu disperare de familie după ce a dispărut în București. Omul a venit din Canada, trimis de rude, din Monteal, iar de la Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni a plecat înainte de a se întâni cu cel care urma să îl preia și să îl conducă către casă.

„Tatăl meu s-a pierdut. Se numește Iordaconiu Florian , are început de Alzheimer și nu poate vorbi că urmare a unui AVC . Prietenul meu l-a ratat la Aeroportul Otopeni și a fost văzut pe camere că a ieșit din aeroport la 14:05! Are acte cu el, pașaport, CI . Este îmbrăcat exact că în poză 2! Mulțumesc!!! Puteți suna la Mihai Dragne 0723 291 029 sau la 112”, a transmis, ieri, Daniel Iordaconiu, fiul bătrânului, pe Facebook.

A revenit sâmbătă și a completat: „Azi dimineață au fost găsite bagajul și borsetă cu acte în zona autogară Militari, lângă parcul Păcii, iar aseară a fost văzut în tramvaiul 27 în Salajean! Acum nu mai poate fi identificat decât după poze”.

L-am întrebat pe fiu dacă a sesizat poliția, în acest caz.

„Este dat la dispăruți pe municipiul București și Poliția e în teren, la fel ca și mulți prieteni. Ideea este să conștientizeze un om care-l vede că nu e ok și să anunțe Poliția”, a răspuns Daniel Iordaconiu.

Poliția Capitalei a anunțațat, aâmbătă seara, dispariția.