Evenimentul Zilei > Social > Apare o nouă televiziune în România! Ce rol va avea Alexandru Cumpănașu
Apare o nouă televiziune în România! Ce rol va avea Alexandru Cumpănașu

Apare o nouă televiziune în România! Ce rol va avea Alexandru Cumpănașu

Într-un video postat pe pagina personală de Facebook, Alexandru Cumpănașu și-a anunțat fanii că își face o televiziune, România online, care „va deveni cel mai puternic mijloc de informare al românilor, din mediul online cel puțin, în perioada următoare”.

„Marți va fi prima emisiune a televiziunii România Online”, și-a anunțat Cumpănașu admiratorii. Fostul candidat la președinția țării consideră că majoritatea televiziunilor din spațiul media românesc servesc interese bine definite.

„Propaganda sovietică din fruntea statului român va continua să vă intoxice seară de seară la televizor. Vă mai aruncă câte o prostie, după aia mai nu știu ce, după aia iar o prostie, după care iar unii care apără, după aia iar 15 care spun <Ia mai lăsați-ne, mă!>  Asta este televiziunea, o parte din ea, din ziua de astăzi. Asta fac. Invită trei cretini care vin și spun <haide domnule, lăsați-ne, au murit fetele, haide domnule Cumpănașu…>”, este de părere Alexandru Cumpănașu.

Marți, 4 februarie, de la ora 21.00, televiziunea România online va emite prima emisiune pe Facebook. Cumpănașu, care are experiență în televiziune, cu emisiuni la posturile Realitatea TV și Antena 3, a mai declarat că „Vom avea două camere 4K. Nici RTV, nici mama RTV-ului, nici nu mai știu pe cine să mai nominalizez, nu au 4K. Ca și calitate. Avem noi. Vom avea două camere performante, exact ca o televiziune, vom avea studio de televiziune, vom avea invitați și vom emite aici pe Facebook.

Cumpănașu a mai spus că va avea foarte mulți invitați: „Nu voi fi doar eu, vor fi mulți invitați. Și iete că nu mă obligă nimeni să fiu obiectiv așa, ca să-l chem pe alde Abraham. O să invit doar pe cine vreau eu și cu dumneavoastră”.

În plus, el se laudă că televiziunea sa va deveni cel mai puternic mijloc de informare al românilor. „Această televiziune, România online, cred eu că va deveni cel mai puternic mijloc de informare al românilor, din mediul online cel puțin, în perioada următoare. Nu mă veți vedea doar pe mine stând în fața unui telefon. Va fi ca o emisie a unei televiziuni pe care o urmăriți. Calitatea va fi mai mare. Totul va fi mai de calitate la această televiziune, România online.