Evenimentul Zilei > Actualitate > Aparatul-minune pentru tratamente cosmetice
Aparatul-minune pentru tratamente cosmetice

Aparatul-minune pentru tratamente cosmetice

Epilare definitivă, tratament pentru acneea vulgară şi ciuperca unghiei şi piciorului, rejuvenare facială, tratmentul ridurilor, lifting facial, ameliorarea cuperozei şi petelor pigmentare, toate acestea se pot face cu un singur aparat, adus recent în România.

"Rezulatele pot fi echivalente celor obţinute prin operaţii"

FormatK reuneşte mai multe tehnologii moderne de tratament neinvazive sau minim invazive, nedureroase: tratament cu lumină intens pulsată, peeling cu diamant, tratament cu radiofrecvenţă şi ultrasunte R-Sonic, precum şi tratament cu radiofrecvenţă simplă. "Se pot obţine rezultate echivalente celor obţinute în urma intervenţiilor chirurgicale, prin combinarea mai multor tehnologii de tratament", explică dr. Renert Gad, medic specialsit în chirurgie estetică.

Astfel, peelingul este un tratament de suprafaţă, prin care se exfoliază stratul superficial al pielii, se închid porii şi se pot atenua petele. Această procedură este completată de tratamentul cu lumină pulsată, care întinereşte mai profund şi absoarbe petele mai dificile.

Tratmentul cu radiofrecvenţă este însă cel mai avansat şi acţionează în straturile cutanate cele mai profunde, având ca efect tonifierea pielii, pe termen mai lung. Combinarea acestor tratamente este pereferabilă tratamentului individual.

Lumină intens pulsată pentru acnee şi ciuperca unghiei

Nouatatea aparatului constă faptul că tratamentele pot fi foarte uşor persoanlizate în funcţie de particularităţile pielii pacientelor. Astfel, se poate face exfoliere la şapte niveluri de intensitate, în funcţie de textura pielii: de la o exfoliere foarte fină, pentru pielea albă, sensibilă, până la o exfolire aspră, pentru eliminarea petelor severe şi a altor afecţiuni dermatologice. Procedura durează 15 minute şi nu este dureroasă, iar pentru rezultate bune se recomandă tratamentul periodic, urmat de tratamentul cu radiofrecvenţă.

Rezultatele obţinute în cazul acneei vulgare şi ciupercii unghiei şi piciorului pot fi mai bune decât cu ajutorul medicaţiei. "Ciuperca piciorului şi a unghiei este foarte des întâlnită. Tratamentul poate fi complicat: medicaţie orală, unguente, însă de cele mai multe ori apar recidive şi poate fi nevoie de intervenţie chirurgicală pentru scoaterea unghiei. De asemenea, acneea vulgară este foarte dificil de tratat şi afectează semnificativ calitatea vieţii individului. Lumina intens pulsată face minuni atunci când medicamentele nu reuşesc", susţine esteticianul Renert Gad. Pentru a elimina orice risc de arsură în cadrul acestui tratament, setările aparatului sunt automate.

Tratamentul cu radiofrecvenţă acţionează în profunzimea pielii. Ţesutul este încălzit, producându-se denaturarea parţială a colagenului pre-existent, pentru stimularea producţiei de noi fibre. Aparatul permite, de asemenea, penetrarea în zone cărnoase ale feţei, difici de "tratat", precum obrajii. Radiofrecvenţa cu ultrasunete (R-Sonic) este mai degrabă un tratament de tip SPA, stimulând producţia de colagen prin masajul cu ultrasunete şi radiofrecvenţa cu electrozi, dar permiţînd în acelaşi timp absorbţia serurilor şi cremelor bogate în nutrienţi. Tratamentul durează în jur de 15 minute şi trebuie efectuat lunar pentru prevenirea ridurilor.

De la 30 de euro procedura

Aparatul va putea fi găsit în saloanele de cosmetică, iar preţul unui tratament va începe estimativ de la 30 de euro, pentru peeling, de exemplu, până la sute de euro, pentru tratamente complexe, combinate.


COSTURI. Preţul unei proceduri făcute cu acest aparat e de 30 de euro pentru peeling dar se poate ajunge la sute de euro pentru tratamentele combinate

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: