Antrenorul Simonei Halep, decizie neașteptată: „Patrick Mouratoglou mi-a dat block!”

Antrenorul Simonei Halep, decizie neașteptată: „Patrick Mouratoglou mi-a dat block!” Sursa: Prosport.ro

După ce Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, au apărut zvonuri că motivul separării celor doi ar fi legat de antrenorul sportivei, Patrick Mouratoglou. Recent, au apărut informații conform cărora francezul

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou, în vârstă de 52 de ani, a decis recent să blocheze accesul contului de Twitter „Marty” pe profilul său.

Patrick Mouratoglou, decizie neașteptată

„Patrick Mouratoglou mi-a dat block! Habar nu am de ce a făcut asta, pentru că nu l-am etichetat niciodată și nici nu am vorbit despre el în ultimele zile!”, a spus deținătorul contului de Twitter.

Ne puteți urmări și pe Google News

Contul respectiv, cu peste 4000 de urmăritori, aparține unui fan al Serenei Williams, jucătoarea de tenis pe care Mouratoglou a antrenat-o înainte să înceapă colaborarea cu Simona Halep: „Se confirmă că e geloasă!”, a comentat un urmăritor pe contul de Twitter „Marty”.

De altfel, antrenorul Simonei Halep declarase anterior că are de luptat pentru a-i câștiga încrederea româncei, altfel colaborarea dintre cei doi nu ar aduce rezultate.

Simona Halep, întâlnire misterioasă într-un restaurant din București

Miercuri, sportiva româncă a mers la un restaurant cu specific franțuzesc din Capitală, postând o fotografie pe pagina de Instagram din care reiese că ar fi alături de o altă persoană, care însă nu apare în poză, astfel că pare că Simona Halep și-a revenit după despărțirea de Toni Iuruc.

Pe lângă asta, sportiva a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu în 2022, urmând să revină pe teren în anul 2023, astfel că Simona Halep nu va merge la competițiile de la WTA 500 Tokyo (19 – 25 septembrie), WTA 500 San Diego (10 – 16 octombrie), WTA 1000 Guadalajara (17 – 23 octombrie) și Turneul Campioanelor (31 octombrie – 7 noiembrie).

De altfel, Halep nu a mai avut vreun meci oficial de pe 29 august, de când a fost învinsă de Daria Snigur din Ucraina, cu un scor 2-6, 6-4, 0-6 în primul tur al competiției sportive US Open, conform Prosport.ro.

Soția lui Mouratoglou, geloasă din cauza Simonei Halep

Sportiva nu a comentat aceste zvonuri, dar se pare că acestea au ajuns și la urechile soției lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu este deranjată de apropierea dintre cei doi, mai ales că soțul ei are deja antecedente.

Patrick Mouratoglou ar fi avut o relație și cu Serena Williams, căruia i-a fost antrenor înainte de a semna un contract cu Simona Halep. Acesta a divorțat în anul 2013 de a doua sa soție, Clarisse, cu care are două fete, la scurt timp după ce a început să o antreneze pe Serena.

„De abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!“, le-ar fi spus Ada Obilu prietenelor sale.