Ultima încercare de împăcare între Simona Halep și Toni Iuruc. Sportiva a insistat

Ultima încercare de împăcare între Simona Halep și Toni Iuruc. Sportiva a insistat Ultima încercare de împăcare între Simona Halep și Toni Iuruc. Sportiva a insistat Sursa foto: Instagram

Ruptura dintre Simona Halep și Toni Iuruc s-a produs cu mult timp înaintea divorțului. Sportiva ar fi încercat să-și salveze căsnicia, dar situația nu s-a schimbat. În plus, se pare că nu există vreo cale de împăcare între cei doi.

Simona Halep a încercat să își salveze căsnicia cu Toni Iuruc. Ruptura dintre ei s-a produs cu câteva luni înaintea divorțului, pentru că sportiva era tot timpul plecată în turnee. Faptul că a pus viața profesioanlă pe primul plan l-ar fi deranjat mult pe Toni Iuruc.

Apropiații au observat că Simona Halep și Toni Iuruc au probleme în căsnicie, iar părinții sportivei au insistat ca ei să încerce să își salveze relația. Cei doi au mers împreună, în vară, într-o vacanță în Grecia. Chiar dacă în fotografiile postate atunci de Simona Halep părea că totul este în regulă, lucrurile nu s-au schimbat, Cei doi ar fi discutat chiar și detalii despre divorț, potrivit prosport.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicio apropiere

Mai multe imagini surprinse de paparazzi wowbiz.ro, cu câteva luni înainte de divorț, arată că relația dintre cei doi nu părea una apropiată. Simona Halep și Toni Iuruc au luat masa la un restaurant, dar au venit separat la local. Între ei nu a existat nici măcar un gest de afecțiune.

În alte imagini, cei doi au fost surprinși în timp ce se întorceau acasă, dar nici măcar nu se țineau de mână, deși erau căsătoriți de mai puțin de un an.

Sursa: wowbiz.ro

Divorț rapid

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la începutul acestei luni. Totul s-a petrecut extrem de repede. Actele au fost semnate la notar. Cei doi au dat doar declarații scurte în care au spus că au decis de comun acord să divorțeze și au cerut să li se respecte intimitatea.

Se pare însă că nu mai există nicio șansă de împăcare. Simona Halep a șters aproape toate pozele cu Toni Iuruc de pe contul său de Instagram. A păstrat una singură, de la logodnă.

Și fostul ei soț este decis, se pare, să meargă mai departe. Întrebat de o eventuală împăcare, Toni Iuruc a oferit un răspuns ferm, care nu a lăsat loc de nicio interpretare. „Domne, mașina merge doar înainte”, a spus Toni Iuruc.