Simona Halep vrea să-l uite cât mai repede pe Toni Iuruc. Gestul surprinzător făcut de tenismenă

Simona Halep vrea să-l uite cât mai repede pe Toni Iuruc. Gestul surprinzător făcut de tenismenă

Simonei Halep pare să-i priască divorțul, dacă ar fi să judecăm după prima reacție a acesteia de când a devenit, din nou, o femeie liberă. Scumpă la postări pe paginile de socializare sau la story-uri, iată ca Simona schimbă placa. Dis-de-dimineață jucătoarea de tenis a ținut să ne arate că servește un mic dejun cu foietaj franțuzesc in dreptul căruia a pus și o inimă.

Imediat după divorțul de la notar, de ieri, Simona Halep a explicat pe o pagină de socializare că „Eu și Toni am deci de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”.

Cert este că după divorț Simona și-a făcut curat pe pagina ei de Instagram, astfel că dintre toate pozele cu fostul soț a rămas numai una.

Despărțirea celor doi a venit total neașteptat, mai ales că în noiembrie trebuia să aibă loc cununia religioasă, având în vedere că cei doi erau căsătoriți numai civil. Au ales însă să de despartă, la notar, mai ales că s-au înțeles cu privire la modul în care își împart banii, afacerile fiind cam singurul lucru care îi unea, în afară de dragostea pe care și-au purtat-o, cuplul neavând copii împreună.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cât privește motivul despărțirii, în presă s-au speculat două variante. Prima este aceea că Simona nu a dorit să renunțe la carieră, că era mai tot timpul plecată, asta deși Toni a făcut eforturi în a o urma, se pare că acestea au fost în zadar. Cea de-a doua ipoteză vehiculată ar fi aceea că jucătoarea de tenis s-ar fi apropiat foarte tare de noul său antrenor, francezul Patrick Mouratoglou, lucru care l-ar fi deranjat pe fostul ei soț, astfel că s-a ajuns la această ruptură ireparabilă.