Evenimentul Zilei > Sport > Antrenorul lui FSCB, Toni Petrea, vrea răzbunare după meciul pierdut cu Dinamo
Antrenorul lui FSCB, Toni Petrea, vrea răzbunare după meciul pierdut cu Dinamo

Antrenorul lui FSCB, Toni Petrea, vrea răzbunare după meciul pierdut cu Dinamo

Antrenorul principal al FCSB-ului, Toni Petrea, sună adunarea după eşecul suferit în Cupa României, în faţa rivalei de la Dinamo Bucureşti.

Toni Petrea pune tunurile pe elevii săi şi promite că roş – albaştrii vor arăta o altă faţă în disputa de mâine, din deplasarea de la Mediaş. „Cred că jucătorii noştri au conştientizat faptul că trebuie schimbate anumite lucruri” a anunţat, pe un ton optimist, Toni Petrea.

Nemulţumit de evoluţiile lui Florin Tănase şi a celorlalţi coechipieri ai acestuia din ultimele două partide, cuDinamo şi Clinceni, Toni Petrea speră la o tresărire de orgoliu a acestora, în meciul cu Hermannstadt.

„Încercăm să trecem peste acest moment mai puţin plăcut, după înfrângerea din Cupa României. Trebuie să arătăm că, ceea ce s-a întâmplat acolo, a fost doar un accident. Am discutat cu jucătorii şi am analizat ceea ce nu a funcţionat şi nu nu ne-a plăcut în ultimele două partide. Îmi doresc ca acest aspecte negative să nu mai apară, începând de la meciul următor, în jocul nostru” a declarat fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

Toni Petrea a identificat punctul forte al adversarilor

Tehnicianul grupării patronate de Gigi Becali îşi avertizează elevii înaintea confruntării de mâine şi laudă buna organizare a celor de la Hermannstadt, pe faza defensivă. „Vom întâlni o echipă bună, care încasează destul de puţine goluri. Aceasta dovedeşte că sibienii sunt foarte bine organizaţi şi sunt învinşi foarte greu. Organizarea defensivă este, cred, punctul lor forte. Sunt atenţi pe faza de apărare şi pleacă apoi rapid pe contraatac” a prefaţat Petrea, disputa cu trupa pregătită de Liviu Ciobotariu.

Roş – albaştrii se aşteaptă la un gazon greu practicabil

Chiar dacă se aşteaptă la un gazon greu practicabil la Mediaş, Toni Petrea nu consideră că aceasta este o scuză. „Ne aşteptăm să găsim la Mediaş o zi rece, de februarie, dar trebuie să ne adaptăm la suprafaţa de teren şi să câştigăm meciul. Mergem acolo cu gândul de a învinge” sună îndemnul tehnicianului roş – albaştrilor.