Evenimentul Zilei > Sport > Antrenorul Koeman se dă bine cu Messi. Cum explică lipsa de formă a starului
Antrenorul Koeman se dă bine cu Messi. Cum explică lipsa de formă a starului

Antrenorul Koeman se dă bine cu Messi. Cum explică lipsa de formă a starului

Antrenorul Ronald Koeman nu vrea să-l supere Messi și spune că vedeta Barcelonei are o atitudine foarte bună, chiar dacă nu mai dă randament.

Antrenorul FC Barcelona, Ronald Koeman, a declarat că nu intenționează să intre în polemici și a precizat că atitudinea lui Leo Messi este foarte bună. Ronald Koeman a refuzat să comenteze imaginile în care atacantul argentinian părea că merge pe teren în ultimele minute ale meciului cu Dinamo Kiev (2-1), după cum transmite EFE.

Jurnaliștii au vrut să știe care este părerea antrenorului, la conferința de presă care a precedat meciul din campionatul Spaniei cu Betis Sevilla. Cea mai mare parte din întrebările și comentariile reprezentanților mass-media au avut legătură cu Leo Messi și cu evoluția sa din meciul cu Dinamo Kiev, din Liga Campionilor.

Jucătorul a fost surprins mergând pe teren aproape de finalul întâlnirii din Liga Campionilor cu echipa antrenată de Mircea Lucescu, iar acest lucru a stârnit numeroase speculații și semen de întrebare.

„Nu sunt de acord” cu criticile aduse lui Leo Messi, a subliniat antrenorul Koeman, potrivit căruia „orice jucător” poate fi surprins mergând pe teren.

„Dacă vreţi să creaţi o polemică, este problema voastră, eu nu intru în asta”, le-a transmis Ronald Koeman ziariştilor.

Koeman îi dă credit lui Messi

El a comentat și presupusa lipsă de formă a starului argentinian, care în acest sezon, a marcat doar din penalty, iar nu și din acțiune, așa cum făcea în vremurile de glorie.

Antrenorul Koeman a comentat că argentinianul „are în continuare multă calitate” şi este „un fotbalist important pentru jocul nostru de atac”, „un jucător foarte decisiv” şi „foarte implicat”. El a dat asigurări că îl vede pe Messi „bine şi puternic” din punct de vedere emoţional şi „bucurându-se în continuare de acest sport”. El a adăugat: „ca orice alt jucător, poţi trece prin momente mai complicate”.

În altă ordine de idei, Koeman a spus că Barca nu trebuie să fie „obsedată” de startul slab din campionat, unde a obţinut doar două puncte în ultimele patru etape. În clasament, Barca este pe locul 12, cu 8 puncte după şase meciuri.