Evenimentul Zilei > Politica > Antonescu: Şi mâine dacă aş pleca din politică am sufletul împăcat
Antonescu: Şi mâine dacă aş pleca din politică am sufletul împăcat

Antonescu: Şi mâine dacă aş pleca din politică am sufletul împăcat

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat că şi "mâine" dacă s-ar retrage din politică ar pleca cu "sufletul împăcat".

"Liniştit cât eşti viu nu eşti niciodată, dacă nu eşti prost, ceea ce nu este cazul cu nimeni, în sensul că orice om are o scânteie de inteligenţă în el. Unii nu o dezvoltă, atâta tot. Cât eşti viu nu eşti liniştit, dar în linii mari şi mâine dacă aş pleca am sufletul împăcat că am făcut în deplină bună credinţă lucrurile pe care am considerat necesar să le fac", a precizat Crin Antonescu, citat de Agerpres,  întrebat dacă ar pleca liniştit în cazul în care va decide să se retragă din politică.

Antonescu a susţinut recent, într-un interviu că nu crede că mai rămâne mult în politică şi că doreşte să se ocupe şi de altceva.

Biroul Politic Naţional al vechiului Partid Naţional Liberal, în cadrul căruia va fi ales preşedintele formaţiunii, care va fi copreşedintele noului PNL, s-a reunit astăzi la Palatul Parlamentului. Preşedintele ales Klaus Iohannis şi-a depus mandatul de preşedinte al liberalilor, la debutul şedinţei. Şefia liberalilor se va disputa între deputaţii Alina Gorghiu şi Ludovic Orban, după ce Teodor Atanasiu s-a retras din cursă ieri seară. Iohannis şi-a anunţat susţinerea pentru Gorghiu, în vreme ce fostul preşedinte liberal Crin Antonescu îl sprijină pe Orban.

Citiți mai mult: Finala pentru şefia liberalilor: Alina Gorghiu vs. Ludovic Orban. Iohannis şi-a depus mandatul de preşedinte al PNL şi demisia din partid

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News