Evenimentul Zilei > Politica > Cutremur în politică! A fost depusă o nouă moțiune de cenzură. Ce ministru riscă să rămână fără minister
Cutremur în politică! A fost depusă o nouă moțiune de cenzură. Ce ministru riscă să rămână fără minister

Cutremur în politică! A fost depusă o nouă moțiune de cenzură. Ce ministru riscă să rămână fără minister

Deputații din Opoziție pregătesc o nouă moțiune de cenzură. De această data, moțiunea îl vizează pe ministrul Energiei, Anton Anton.

Moţiunea simplă pe energie urmează să fie dezbătută luni, în plenul Camerei Deputaţilor, iar votul final va fi marţi, a decis Biroul permanent al Camerei

Deputatul Virgil Popescu a anunțat în Plen că moțiunea a fost depusă miercuri, la ora 12:50, de către reprezentanții Partidului Național Liberal.

„Grupul PNL anunţă depunerea moţiunii simple contra ministrului Energiei, Anton Anton, – 'SOS sectorul energetic – PSD şi ALDE duc România în beznă'. Moţiunea este semnată de un număr de 68 de parlamentari ai PNL. Tema este de actualitate – suntem foarte îngrijoraţi de creşterea preţului la energie electrică şi gaze, de faptul că nu avem o strategie energetică naţională aprobată până acum, o tot discutăm de cinci ani de zile, de faptul că securitatea energetică a României este pusă în pericol, de faptul că suntem marginalizaţi în Europa şi de faptul că nu încurajăm consumul de gaze naturale, nici până la această oră o hotărâre de Guvern care trebuia aprobată din 17 septembrie nu este publicată în Monitorul Oficial”, a declarat în plenul Camerei Deputaţilor liberalul Virgil Popescu.

Moţiunea împotriva ministrului Energiei, Anton Anton este susţinută şi de către deputaţii PMP, scrie Agerpres.