Evenimentul ZileiSport„Anghel Iordănescu a murit!” Isterie creată în fotbal după anunțul făcut

„Anghel Iordănescu a murit!” Isterie creată în fotbal după anunțul făcut

„Anghel Iordănescu a murit!” Isterie creată în fotbal după anunțul făcut
Anghel Iordănescu a povestit o întâmplare petrecută la meciul dintre naționalele de tineret ale României și Irlandei de Nord

Anghel Iordănescu a văzut din tribune partida dintre naționala de tineret a României și cea a Irlandei de Nord (scor 3-0) din preliminariile Campionatului European – 2021. Jocul a fost găzduit de arena din Voluntari, care îi poartă numele fostului selecționer al primei reprezentative, iar acesta a povestit că a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care s-a întâlnit cu observatorul desemnat de  UEFA.

„Acum să vă spun întâmplarea de la meciul cu Irlanda. Întâmplător, am ajuns în tribună şi, tot întâmplător, observatorul UEFA de la meciul echipei noastre îmi este foarte bun prieten. Nu l-am mai văzut, am fost ani la rând colegi într-o comisie la UEFA.

Acum, când l-am văzut, aproape să nu-l mai recunosc. Şi el s-a uitat lung la mine şi zice: «Credeam că ai murit». Zic: «Cum aşa?» Zice: «Păi, de obicei, se dă numele stadionului omului care a dispărut». Şi zic: «Hai că dispar acum şi te las să vezi meciul în linişte»”, a declarat Iordănescu la Digi Sport.


Accesează: