Războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continuă. Ar fi fost violent cu toată familia

Războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continuă. Ar fi fost violent cu toată familia Sursa foto Youtube

Angelina Jolie a depus o moţiune la Curtea Superioară din Los Angeles, în care a afirmat că „istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a început cu mult înainte de 2016”. În documentele juridice făcute publice în octombrie 2022, actriţa l-a acuzat pe fostul ei soţ că a fost violent cu ea şi cu copiii lor în timpul unui zbor privat din Franţa spre California în 2016. La şase zile după această călătorie, a cerut divorţul de Brad Pitt.

De ce n-a depus plângere Angelina Jolie de la început

Actrița a spus că nu a depus niciodată plângere împotriva lui Brad Pitt la acea vreme, deoarece a considerat că „cea mai bună soluţie era ca el să îşi asume responsabilitatea şi să ajute familia să se recupereze din stresul post-traumatic pe care (l-a) provocat”.

Brad Pitt

Sursa foto: Arhiva EVZ

Angelina Jolie și-a vândut acțiunile în secret

În petiţia sa, ea face referire și la scandalul cu Château de Miraval, domeniul viticol pe care cuplul îl deţinea în regiunea Var din Franţa înainte de divorţ. În urma despărţirii lor, Angelina şi-a vândut în 2021 acţiunile deţinute la acest domeniu către Tenute del Mondo, o filială a grupului Stoli, controlat de oligarhul rus Iuri Shefler. Brad Pitt a depus o plângere împotriva acestei vânzări în iunie 2023.

brad pitt angelina jolie

Sursa: Arhiva EVZ

Ce spune avocatul actriței

Fosta sa soţie şi-a vândut acţiunile „în secret”, deşi conveniseră în momentul în care au cumpărat proprietatea - deţinută în proporţie de 60% de Brad Pitt şi 40% de Angelina - să nu vândă niciodată fără acordul unuia sau al celuilalt”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Domnul Pitt a refuzat să cumpere interesele doamnei Jolie atunci când aceasta nu a vrut să fie redusă la tăcere prin acordul său de confidenţialitate”, a declarat Paul Murphy, avocatul lui Jolie, într-o declaraţie trimisă la CNN.