Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o

Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o. Sursa foto Arhiva EVZ

Angelina Jolie spune că, dacă ar fi să o ia de la capăt, nu ar căuta o slujbă la Hollywood. Actrița, care are 48 de ani, a vorbit cu The Wall Street Journal despre cât de greu îi este să facă față faimei și presiunii de a trăi o viață publică.

Angelina Jolie spune că, dacă ar fi să o ia de la capăt, nu ar căuta o slujbă la Hollywood. Actrița, care are 48 de ani, a vorbit cu The Wall Street Journal despre cât de greu îi este să facă față faimei și presiunii de a trăi o viață publică.

Jolie a declarat pentru WSJ: „Nu aș fi fost actriță astăzi. Când eram la început, nu mă așteptam așa de tare să fiu atât de cunoscută și de publică, să împărtășesc atât de mult”.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, ca actor ajungi în situația în care trebuie să lași publicul să decidă „cum te vrea”. În cazul ei, fanilor le plac părțile ei amuzante, dar nu și cele triste.

De ce nu s-ar mai face Angelina Jolie actriță

„Încă de când eram tânără, oamenilor le-a plăcut partea din mine care este destul de dură și poate puțin sălbatică - aceasta este partea care cred că place oamenilor”, a declarat ea. „Nu vor să vorbesc despre durerea sau tristețea mea, pentru că asta „nu este amuzant” (pentru ei).”

Angelina Jolie, actriță

Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o. Sursa foto: arhiva EVZ

Pentru că era mereu urmărită de mass-media, nu a putut petrece atât de mult timp cu copiii ei pe cât și-ar fi dorit. „Te cam retragi atunci când sunt momente în care ți-ar fi plăcut să fii acolo”, a declarat fosta actriță din „Maleficent” pentru WSJ.

Angelina Jolie vrea să plece de la Hollywood

Jolie spune că este pregătită să plece de la Hollywood și să petreacă mai mult timp în Cambodgia, unde are o altă casă.

„Aceasta este o parte din ceea ce s-a întâmplat după divorțul meu. Am pierdut libertatea de a trăi și de a călători la fel de mult. Când voi putea, mă voi muta”, a spus Jolie.

Hollywood, cel mai rău loc din lume

Cuplul format din Brad Pitt și Angelina Jolie a fost unul dintre cele mai celebre de la Hollywood timp de 12 ani. În 2016 actrița a cerut divorțul. Deoarece a crescut avându-i ca părinți pe actorii Jon Voight și Marcheline Bertrand, Jolie a spus că nu a fost „niciodată foarte impresionată de Hollywood”.

Ea a spus: „Am crescut într-un loc destul de întunecat. Hollywood-ul este cel mai rău loc din lume pentru sănătate, așa că vrei să fii autentic”, potrivit Businees Insider.