Evenimentul Zilei > International > Angela Merkel şi-a ANUNŢAT oficial admiratorii că își ÎNCHIDE pagina de Facebook. VIDEO în articol
Angela Merkel şi-a ANUNŢAT oficial admiratorii că își ÎNCHIDE  pagina de Facebook. VIDEO în articol

Angela Merkel şi-a ANUNŢAT oficial admiratorii că își ÎNCHIDE pagina de Facebook. VIDEO în articol

Angela Merkel, aflată la putere de 13 ani, a redirecționat 2,5 milioane de utilizatori care au urmat-o pe pagina personală de Facebook. Într-un video postat pe pagina personală, cancelarul german le-a mulțumit celor 2.5 milioane de fani și i-a invitat să urmărească paginile oficiale ale guvernului de la Berlin.

Aşadar, nu veţi mai putea să acordaţi un like dacă vă place Angela Merkel pe Facebook. Vineri, 1 februarie, cancelarul german a anunțat că închide pagina personală de Facebook. O decizie justificată după plecarea sa în decembrie de la conducerea partidului conservator CDU.

"Știți că nu mai sunt președintele CDU (Uniunea Creștin Democrată), așa că îmi voi închide pagina Facebook ", a declarat cancelarul într-un videoclip postat pe rețeaua socială.

Alte plecări de pe rețele sociale

Robert Habeck, co-conducător al partidului ecologist "Die Grünen", a anunțat la începutul lunii ianuarie plecarea lui de pe Twitter și Facebook, săturându-se de polemici obositoare și piraterie recenta a conversațiilor private.