Evenimentul Zilei > Social > Angajări MASIVE în Spania, Portugalia, Marea Britanie şi Olanda. Ce salarii oferă
Angajări MASIVE în Spania, Portugalia, Marea Britanie şi Olanda. Ce salarii oferă

Angajări MASIVE în Spania, Portugalia, Marea Britanie şi Olanda. Ce salarii oferă

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a anunţat că aproape 1.000 de locuri de muncă sunt oferite de angajatori din Spania, Portugalia, Marea Britanie şi Olanda. Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) afirmă că locurile de muncă oferite prin intermediul reţelei Eures România au contract de muncă iar salariile sunt atractive.

Angajații în agricultură din Spania vor fi plătiți 38 euro net/zi, în timp ce cei din Portugalia vor primi un salariu lunar cuprins între 650 euro brut/lună (fără ore suplimentare) și 1.100 euo brut/luna (cu ore suplimentare), potrivit incont.stirileprotv.ro

Alte 160 de locuri de muncă sunt oferite în Marea Britanie (100 pentru lucrător agricultură, 50 pentru îngrijitor persoane la domiciliu şi zece pentru infirmier), iar 141 locuri de muncă sunt disponibile în Olanda (85 pentru lucrător în sere, 25 – lucrător în fabrica de alimente, 20 – lucrător sezonier la flori, 10 – muncitor în grădinărit şi unul pentru asistent manager).

Îngrijitorii de persoane la domiciliu din Marea Britanie vor fi plătiți cu 10 lire brut pe oră, agricultorii, cu 6-8 lire brut pe oră, în funcție de vârsta angajatului, iar infirmierii vor primi 8,2 lire brut pe oră.

Angajatorii din Olanda îi plătesc pe români cu 9,82 euro brut/oră, salariu oferit persoanelor cu vârsta peste 21 ani și care se plătește săptămânal.

În Germania sunt disponibile 71 de locuri de muncă, pentru diferite specializari în construcții, măcelari, bucătari sau șoferi de autobuz. Salariile oferite variază între 10 și 12 euro brut pe oră.

Alte joburi sunt disponibile în Irlanda (tranşator carne – 9,80 euro brut/ora), Danemarca (lucrători în agricultură – 700 de euro brut pe lună), Norvegia, Finlanda sau Ungaria.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma, precizează ANOFM.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: