Evenimentul Zilei > Politica > Dan Andronic TRANȘEAZĂ subiectul alegerilor prezidențiale! SURPRIZĂ MAJORĂ pe scena politică
Dan Andronic TRANȘEAZĂ subiectul alegerilor prezidențiale! SURPRIZĂ MAJORĂ pe scena politică

Dan Andronic TRANȘEAZĂ subiectul alegerilor prezidențiale! SURPRIZĂ MAJORĂ pe scena politică

Jurnalistul Dan Andronic a făcut o amplă analiză a scenei politice din România, făcând referire la alegerile prezidențiale.

Marea surpriză pentru alegerile din 2019 la Președinție ar fi Dacian Cioloș, despre care jurnalistul EvZ susține că este susținut din exterior, dar și o eventuală mișcare a lui Victor Ponta de a o atrage pe europarlamentara Corina Crețu de partea sa.  

Totodată, Dan Andronic este de părere că liderul PSD, Liviu Dragnea va candida la prezidențiale, deși nu poate explica „mecanismele prin care va ajunge mai alb și mai curat ca să aibă această posibilitate”.

„Eu cred că președintele Klaus Iohannis va candida pentru un al doilea mandat, în ciuda speculațiilor legate de atitudinea sa. Una din necunoscute este Dacian Cioloș, în care se investește mult din exterior și care reprezintă un soi de amenințare la adresa lui Iohannis. La începutul anului viitor vom vedea exact distribușia de forțe…Din partea PSD-ului, cred că va candida Liviu Dragnea”, a spus Dan Andronic, la Realitatea Tv.

„Sunt curios, dacă Victor Ponta va reuși să o atragă pe Corina Crețu în noul său partid, ceea ce ar fi o mișcare importantă din punct de vedere politic, mai ales având în vedere atitudinea agresivă a PSD-ului față de ea. Sunt curios ce se va întâmpla cu Tăriceanu, de asemenea un candidat important”, a mai precizat Andronic.