Evenimentul ZileiMondenAndreea Marin, din nou pe patul de spital

Andreea Marin, din nou pe patul de spital

Andreea Marin, din nou pe patul de spital
Andreea Marin a ajuns din nou pe patul de spital. Vedeta TV a suferit o intervenție chirurgicală, iar acum se recuperează. Anunțul a fost făcut chiar de ea.

Andreea Marin s-a confruntat cu unele probleme de sănătate. Vedeta TV a anunțat că ajuns pe mâna medicilor în cursul zilei de marţi. „Zâna Surprizelor” spune că a avut parte de îngrijire de specialitate în cadrul unui cunoscut spital privat.

Andreea Marin a făcut anunţul despre situaţia sa postând o fotografie cu ea într-o ținută elegantă. Vedeta a avut o explicație că imaginea îi subliniază perfect spirtul optimist.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andreea Marin, din nou pe patul de spital

Andreea Marin a dorit să își liniștească fanii dând asigurării că se simte bine. Vedeta TV i-a criticat pe cei care afirmau că ar fi grav bolnavă.

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi. La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital? Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină- menționez asta cat se poate de limpede”, a scris Andreea Marin.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi haină sable

Andreea Marin. Sursa foto: Facebook

„Zâna Surprizelor”: Mulțumesc cu toată inima echipei medicale

Andreea Marin a ţinut să le mulțumească medicilor și asistentelor care au avut grijă de ea cât timp a stat internată în spital. Vedeta a confirmat că în ultima perioadă a fost nevoită să facă mai multe vizite la medic.

„Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale, care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în casa lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cât posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta. Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, MULȚUMESC!”, a scris Andreea Marin pe social mmedia.


Accesează: