Astfel,după ce a adoptat un stil de viață sănătos, vedeta a dezvăluit şi care a fost dieta cu ajutorul căreia a reușit să slăbească 20 kilograme.

Fosta prezentatoare TV a decis să uite de hrana nesănătoasă și a devenit foarte atentă, chiar draconică în legătură cu regimul de viață. Dieta aleasă de fosta „Zână a surprizelor” este una ușor de urmat.

Totuşi, ca în orice dietă, ingredientul principal este voinţa pe termen lung. Fără aceasta, orice demers este sortit eşecului. Cele mai importante reguli pe care Andreea Marin şi le-a impus sunt Regulile renunțarea la zahăr și la carbohidrați.

Într-o postăre pe Facebook, „Zâna” a dezvăluit în ce constă dieta: în primul rând sunt necesare cinci mese pe zi, fără prăjeli și fast-food, iar cina trebuie să fie luată la cel târziu la ora 19:00. De asemenea, consumarea carbohidraților trebuie programată până în ora 14:00. Ca întotdeauna, legumele și fructele nu trebuie să lipsească din meniu, dar întotdeauna, la un interval semnificativ între mese.

Andreea Marin i-a sfătuit pe cei care vor să-i calce pe urme să nu uite de cei doi litri de apă pe zi. Odată rezolvate problemele expuse, trebuie subliniat că dieta va fi şi mai eficientă dacă va exista şi activitate fizică. Ce poate însemna asta? O oră de gimnastică pe zi, de şase ori pe săptămână, accelerează, garantat, procesul de topire al kilogramelor în plus şi face minuni pentru femeile care vor să slăbească