Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin revine la TV! La ce televiziune va apărea „zâna”
Andreea Marin revine la TV! La ce televiziune va apărea „zâna”

Andreea Marin revine la TV! La ce televiziune va apărea „zâna”

Proiecte mari pentru fosta mare vedetă a unei emisiuni de la TVR. După foarte mult timp, Andreea Marin revine în televiziune.

După o pauză îndelungată, de câțiva ani, se pare că Andreea Marin va reveni pe micile ecrane. Cel puțin asta susține Mircea Radu, într-o postare pe contul său de Facebook, care ulterior a fost ștearsă. Se pare că ar fi vorba despre un come back spectaculos, la prima iubire, Televiziunea Română. Acolo unde Andreea Marin s-a remarcat la finalul anilor ’90, mai întâi la TVR Iași, apoi la emisiunea „Surprize, surprize”.

„Copiii de azi nu se născuseră acum 20 de ani, când eu făceam „Surprize, Surprize”. Și totuși, știu de la părinții lor ce a înseamnat acea experiență puternică, întrajutorarea, umanismul, generozitatea, dar și profesionalismul, valori care au definit acel program. Ce e bine clădit, pe o bază solidă, nu se uită, iată. Trezește nostalgie. Dorința revederii. Într-o formă sau alta, eu tot ce fac mereu înseamnă… surprizele plăcute ale vieții.

Fie ca e vorba de alte proiecte, de campanii umanitare care ating atâtea inimi și ajuta mii de oameni, de munca mea ca Ambasador UNICEF care m-a legat și de copiii de azi, de generațiile noi… De aceea, ce a fost bun nu se uită, aceasta e explicația. Dar eu nu sunt omul care să se agațe de trecut, fie el și unul frumos. Învăț din el, însă construiesc mereu privind înainte”, a spus Andreea Marin într-un interviu acordat pentru Unica.

Andreea Marin a mai spus că misiunea va purta titlul „Nu exista nu se poate!” și va fi pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 18:00.

„Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou ce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viață. Deci nu audiența cu orice preț e propunerea mea. Ci bucuria de a trăi frumos și demn, de a găsi împreună căi spre a evolua, spre binele nostru”, a mai afirmat fosta „Zână a Surprizelor”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: