Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca, pasionată de muzică! Ce ascultă vedeta ştirilor Pro TV
Andreea Esca, pasionată de muzică! Ce ascultă vedeta ştirilor Pro TV

Andreea Esca, pasionată de muzică! Ce ascultă vedeta ştirilor Pro TV

Andrea Esca recunoaşte că este pasionată de muzica anilor 90. Mai mult, vedeta spune că o ascultă cu plăcere şi acum.

Andreea Esca recunoaşte că, de când se ştie, dansează pe orice muzică. Una dintre cântăreţele preferate era Whitney Houston. Dacă se afla în autobuz şi trebuia să coboare, renunţa şi mai mergea o staţie până se termina melodia.

Andrea Esca nu se dezminte când vine vorba de muzică. Vedeta a spus totul

Potrivit retetesivedete, Andreea Esca de-a lungul timpului a condus o Dacie, apoi un Cielo, mașini pe care le-a îndrăgit mult. Între timp, noul ei statut social a făcut-o să își permită o maşină de lux. Andreea Esca a mărturisit că este un fan al mărcii Mercedes.

Ea  și-a angajat șofer din cauza traficului din București. A considerat că are parte de suficient stres la serviciu. Dar și când se urcă la volan, ştirista asculă muzică pe săturate.

Ascultă muzică şi în mașină

Vedeta și-a început săptămâna cu fiica ei Alexia Eram alături, în mașină. Andreea Esca are un playlist schimbat, nou-nouț, în mașină. Compilația, așa cum a dezvăluit vedeta, îi aparține chiar fiicei sale.

Între piese se regăsește și celebra piesă „What if” a lui Justin Bieber. De care Andreea Esca e teribil de încântată. Ea a distribuit o imagine filmată din mașină, în care se aude piesa și l-a etichetat inclusiv pe celebrul cântăreț.

Suntem siguri că Alexia a inserat în compilație și piese ale iubitului ei, Mario Fresh. Știe și ea că mama ei, doar este fan deoarece de mai multe ori s-aau auzit melodiile tânărului în secvențe distribuite de Esca pe InstaStory.

Andreea Esca ascultă şi muzică românească

Știrist a fost surprinsă recent în timp ce cânta o melodie a Deliei. Prezentatoarea de ştiti părea mai fericită ca niciodată în timp ce interpreta piesa: Cine m-a făcut om mare.

Melodie interpretată de celebra cântăreţă Delia. Mai mult, vedeta Pro TV a demonstrat că ştie şi versurile melodiei.

Ce muzică ascultă Andreea Esca în mașină