Evenimentul Zilei > Monden > Cuplul Mario Fresh – Alexia Eram se rupe?! Imagini-bombă cu „ginerele” Andreei Esca
Cuplul Mario Fresh – Alexia Eram se rupe?! Imagini-bombă cu „ginerele” Andreei Esca

Cuplul Mario Fresh – Alexia Eram se rupe?! Imagini-bombă cu „ginerele” Andreei Esca

Mario Fresh va trebui să dea lungi șo complicate explicații după ce au apărut imaginile cu el îmbrățișând o altă femeie.

Mai exact, „ginerele” celebrei prezentatoare de la PRO TV a fost surprins în ipostaze tandre cu o puștoaică.

Zilele trecute, Mario Fresh, care până de curând era considerat „băiatul” lui Alex Velea”, a fost surprins de fotografii de la Cancan  în parcarea studiourilor de la Antena 1, acolo unde tânărul se întreținea cu o brunet.

Atât Mario Fresh cât și domnișoara respective nu purtau mască de protecție. Cei doi au stat la discuții timp îndelungat, sprijiniți pe capota mașinii de lux al artistului.

Mario Fresh în „braţe străine”?!

După comportamentul celor doi nu s-ar putea spune decât că între ei părea să fie o simplă prietenie. Însă, la final de întrevedere, au venit îmbrățisările tandre care puteau lăsa să se înțeleagă altceva.

Într-un vlog pe YouTube, Alex Velea a arătat cum rupe orice contract de colaborare cu tinerii pe care i-ar fi „crescut”.

Alături de Andra, Mario Fresh a dat lovitura în topuri tocmai cu melodia „Brațe străine”. Ironie a sortie, poate că tânărul o să aibă de dat explicații serioase în fața iubitei.

S-ar putea ca Alexia Eram să se înfurie când va vedea ce preocupări are iubitul ei atunci când ea nu este prin preajmă.

 Mario Fresh și Lino Golden au „rupt-o” cu Alex Velea!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE