Evenimentul Zilei > Social > Andreea Esca nu se mai ascunde! Ce a spus despre Covid-19? Alertă media
Andreea Esca nu se mai ascunde! Ce a spus despre Covid-19? Alertă media

Andreea Esca nu se mai ascunde! Ce a spus despre Covid-19? Alertă media

Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv, Andreea Esca, a decis să ofere primele reacţii despre stare ei de sănătate, în urma ştirilor despre infectarea cu Covid-19.

Conform unui comunicat de presă, legendara prezentatoare va lămuri misterul luni, de la ora 19:00, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan.

Astfel, Andreea Esca va răspunde întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile despre infectarea cu Covid-19.

„Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, a transmis Cosmin Stan despre interviu.

La rândul ei, Andreea Esca a avut o primă reacţie în care a lămurit de ce a ales să nu facă o declarație publică până în prezent:

„Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om.

Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații.”

Despre interviul care are şanse mari să doboare recordul de audienţă în acel interval orar, Cosmin Stan a spus că va lămuri toate întrebările.

„Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe.

O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”

La 10 iulie, capital.ro anunţa în exclusivitate că o vedetă de prim rang de la Pro Tv fusese testată pozitiv cu Covid-19.

Înaintea anunţului, mai-marii postului din Pache Protopopescu trimiseseră o notificare în care avertizau că publicarea unor informații ce folosesc date cu caracter personal încalcă legislația GDPR.

La o zi distanţă după ştirea difuzată de capital.ro, Pro Tv a confirmat că mai mulţi angajaţi fuseseră infectaţi cu noul coronavirus chinezesc.

Niciun nume nu a fost pronunţat, dar conform informaţiilor apărute ulterior în presa centrală a fost vorba, printre altele, şi de o celebră prezentatoare de la Pro Tv.

BREAKING NEWS. Un angajat Pro TV are Covid-19!

sursa: stirileprotv.ro

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: