Vedeta a declarat: „Eu sunt și mai stresată, dar știu să păstrez aparențele. Eu o încurajez pentru că este o școală pe care și-a dorit-o. E bine să schimbi mediul. Cred că e bine și pentru dezvoltarea ei. Cât timp e în România este copilul Andreei Esca, ea știe foarte bine asta. Cred că este momentul să demonstreze. Și eu am fost copilul cuiva. Problema devine atunci când rămâi cu titulatura de copilul cuiva la vârsta de 30 de ani. Încă nu realizez. Poate mă vezi că fac naveta în fiecare weekend. O să fiu abonată la toate low cost-urile”.

Alexia Eram va merge în Anglia pentru a studia, dar relația ei cu Mario va fi în siguranță pentru că cei doi se vor vizita des.

„O să mă duc în Anglia, lângă Londra. Acolo mi-am găsit facultate. Am 5 luni de vacanță pe an. O să fie bine relația cu Mario. O să facem naveta, o să vin eu, o să vină el. El m-a încurajat să merg pentru că a zis că este viitorul meu. Cred că o să vin și eu de aici, pentru că o să-mi fie dor”, a declarat Alexa, fiica Andreei Esca.