Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Bălan, primele declarații după cezariană: „Imediat după ce am pupat-o, am intrat în stop cardio-respirator”
Andreea Bălan, primele declarații după cezariană: „Imediat după ce am pupat-o, am intrat în stop cardio-respirator”

Andreea Bălan, primele declarații după cezariană: „Imediat după ce am pupat-o, am intrat în stop cardio-respirator”

Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară despre ceea ce s-a întâmplat în timpul operației de cezariană. Vedeta a explicat, într-un videoclip postat pe pagina oficială, despre momentul în care a suferit un stop respirator în timp ce dădea naștere celui de-al doilea copil. Cântăreața a spus că acum se simte bine și că este fericită deoarece a reușit să-și țină fiica în brațe.

Andreea Bălan explică ce s-a întâmplat în timpul operației într-un videoclip postat pe canalul oficial de You Tube. Asta la 4 zile, după ce artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

 După ce a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan spune că se simte bine acum şi că a trecut peste orice pericol, iar bebelușul este sănătos.

„Imediat cum mi s-a pus la obrăjor şi am pupat-o, imediat după aceea am intrat în stop cardio-respirator. Am făcut embolie amiotică. Adică Lichidul amiotic din placentă migrează în sânge. Imediat cum am intrat în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă am stat vreo două zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioadă pentru că eram sedată. În concluzie, am avut noroc pentru că au existat aici nişte medici care au fost promţi şi au ştiut cu ce se confruntă" a transmis Andreea Bălan, conform digi24.ro. 

Sursa foto: avantaje.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.