Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan și Lidia Buble, implicate în accidente rutiere. Cum se simt cele două artiste
Andreea Bălan și Lidia Buble, implicate în accidente rutiere. Cum se simt cele două artiste

Andreea Bălan și Lidia Buble, implicate în accidente rutiere. Cum se simt cele două artiste

Cele două vedete au fost implicate în două accidente rutiere petrecute în București. Lidia Buble nu a fost atentă când a schimbat banda și a intrat într-o altă mașină. Andreea Bălan însă a fost lovită de un șofer care a trecut pe roșu.

Lidia Buble a avut din nou probleme în trafic. A provocat un accident rutier în sectorul 1. Artista nu a fost atentă în momentul în care a vrut să schimbe banda de ciruclație și a intrat într-o altă mașină.

A fost amendată

Potrivit oamenilor legiii niciun dintre conducătorii auto nu consumase alcool. Lidia Buble s-a ales cu o amendă. Vedeta nu este la primul incident în trafic. A fost trimisă în judecată după ce a refuzat în trecut să sufle în etilotest și a încercat să îi mituiască pe oamenii legii. Lidia Buble fusese atunci oprită la un control de rutină., Ea a încheiat un acord de vinovăție în acest dosar.

„La data de 21.09.2022, ora 21.41, la Biroul Accidente Ușoare s-a prezentat un bărbat, care a declarat că, la aceeași dată, în calitate de conducător auto, a fost implicat într-un accident de circulație, în municipiul București, strada Virgil Madgearu, sector 1.

Ulterior, la data de 22.09.2022, ora 10.41, la sediul Biroului Accidente Ușoare, s-a prezentat și celălalt conducător auto implicat, Buble Lidia. Aceasta nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare către dreapta și a intrat în coliziune cu un alt autoturism“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

A trecut pe roșu

Și Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier, care a avut loc joi la prânz. Mașina artistei a fost lovită de un alt autoturism care a trecut pe roșu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un bărbat, cetățean ucrainean, aflat la volanul unui autoturism marca Audi A6 nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Range Rover, condus de Bălan Georgiana Andreea, în vârstă de 38 de ani. În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției, potrivit Romania Tv.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: