Andreea Bălan a fost jignită de George Burcea, după ce l-a blocat pe contul de instagram al Ellei, fiica cea mare. Deciza Andreei nu a fost luată întâmplător: fostul soţ ar fi publicat o fotografie cu un bărbat care avea la gât un satâr.

George Burcea a jignit-o atât în public, în mediul online, cât și prin mesaje private, potrivit celor declarate de artistă

„Mi se pare foarte urât, ar trebui să mă respecte mai mult pentru că sunt mama copiilor lui, așa cum și eu am păstrat pentru mine, foarte multe detalii despre certurile noastre. El nu mai ține cont de faptul că sunt mama copiilor și s-a transformat foarte mult și în ultimele luni. El deja se transformase în ianuarie, februarie, iar acum de când suntem despărțiți este mult mai acid. Îmi pare foarte rău de acest lucru, mi-aș fi dorit o despărțire mai amiabilă. Și au existat niște cuvinte grele spuse de el, dar astea au fost în privat și în mediul online au fost cele pe care voi le-ați văzut și care sunt destul de urâte, dar în privat au fost și mai urâte”, a declarat cântăreaţa.

Despre rolul de tată al lui George Burcea

„Este într-o perioadă de rebeliune, probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități. Pentru că na, ai dreptul să vii la copii, dar ai și niște responsabilităti, adică nu doar să vii, trebuie să îi și crești. Și el în ultimele luni a venit de șase, șapte ori, adică destul de puțin”, a mai spus cântăreața, potrivit antenastars.