Evenimentul Zilei > Actualitate > Câţi bani câştigă Andi Moisescu din televiziune? Sumele sunt cu multe zerouri
Câţi bani câştigă Andi Moisescu din televiziune? Sumele sunt cu multe zerouri

Câţi bani câştigă Andi Moisescu din televiziune? Sumele sunt cu multe zerouri

Cunoscutul prezentator Andi Moisescu înainte de a intra în lumea mass media a fost profesor de matematică, fiind absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității din București. Drumul său în viaţă s-a schimbat în anul 1996, când a fost numit director de programe la Pro FM.

Tot atunci s-a apucat să descopere şi tainele televiziunii. Din anul 2005, Andi şi-a făcut o firmă prin care îşi derulează toate contractele, potrivit fanatik.ro

Aceasta a avut profit an de an, deoarece cu ajutorul firmei respective, Andi Moisescu încasează bani din televiziune.

De la înființarea firmei și până în anul 2015, juratul de la „Românii au Talent” a câștigat aproximativ 440.000 de euro.

Doar în anul 2016, societatea lui Andi Moisescu  a avut un profit net de 491.552 de lei, peste 100.000 de euro. Astfel, cu încasările de anul trecut, firma lui Andi Moisescu a ajuns la un profit net de circa 550.000 de euro, informează wowbiz.ro.

Între anul 2000 și 2004 a realizat emisiunea “Marcă Înregistrată” la postul de televiziune Pro TV,apoi din anul 2005 realizează emisiunea ApropoTV la postul de televiziune Pro TV, iar din anul 2011 face parte din juriul show-ului Românii au Talent, împreună cu Mihai Petre, Florin Călinescu și Andra.