Potrivit informațiilor RTV și Antena 3, Dincă ar fi fost implicat în alte două cazuri de viol, în afara celor comise împotriva Luizei și Alexandrei.

✔ Anchetatorii au finalizat în cursul săptămânii trecute percheziția la casa lui Dincă de pe strada Craiovei nr. 169.

✔ Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus ieri în Bucureşti şi a fost închis în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. În perioada următoare, Dincă va fi supus unei expertize psihiatrice și ar putea fi testat cu detectorul de minciuni. Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal trebuie, însă, să-și dea acordul pentru efectuarea testului poligraf.

✔ Sora Luizei Melencu, Roxana, susține că, înainte de a fi răpită Luiza, aceasta ar fi primit mai multe apeluri misterioase. Încă nu s-a stabilit cine este apelantul, dar sora Luizei a mai menționat că aceasta a primit telefon chiar cu puțin timp înainte de a fi răpită. Persoana respectivă folosea un număr ascuns pentru a efectua apelurile, iar fata era sunată chiar și în timpul nopții. Luiza Melencu răspundea acestor apeluri, numai că apelantul nu spunea niciun cuvânt. „O suna cineva cu număr privat. Și noaptea o suna, la 2.00 – 3.00 noaptea. A răspuns, dar nu vorbea nimeni, înainte de dispariție. Era cu mine în pat, noaptea”, a povestit sora Luizei Melencu, citată de Antena 3.

✔ O femeie îl acuză de viol pe Gherghe Dincă, după ce o alta, de 49 de ani, reclama şi ea pe data de 13 august că a fost bătută şi abuzată sexual de principalul suspect al crimelor din Caracal. Femeia susţine, în fața unui martor invocat de RTV, că mergea în piaţă la Caracal, iar Dincă a venit cu un cuţit şi a ameninţat-o să meargă cu el. Cei doi s-ar fi deplasat într-o garsonieră din apropiere, unde ar mai fi fost alți opt bărbaţi. După ce a fost violată timp de două zile, aceasta ar fi reuşit să plece, însă alţi bărbați ar fi prins-o şi ar fi sechestrat-o din nou. Femeia ar mai fi spus că i-a fost frică să meargă la Poliţie, dar dacă i-ar vedea i-ar putea recunoaşte pe făptuitori, potrivit Romania Tv.

Te-ar putea interesa și: