Evenimentul Zilei > Monden > Anca Serea trece prin momente cumplite! Copiii vedetei sunt bolnavi
Anca Serea trece prin momente cumplite! Copiii vedetei sunt bolnavi

Anca Serea trece prin momente cumplite! Copiii vedetei sunt bolnavi

Viața cu șase copii nu e ușoară, mai ales atunci când se îmbolnăvesc toți odată. Este situația în care se află Anca Serea. Cinci dintre copiii ei s-au îmbolnăvit destul de grav.

Acasă la Anca Serea este o situație destul de delicată. Copiii ei trec prin momente grele, cu febră mare și dureri de cap.

Vedeta a fost cea care a făcut anunțul, printr- un mesaj pe rețelele de socializare, unde a povestit ce se întâmplă în familia ei. Soția lui Adi Sînă a postat și o imagine în care apare Sarah, prima din familie care s-a îmbolnăvit.

„Pitic zâmbitor de pe vremea când era sănătos tun…Situatia la noi este așa: Sarah a fost prima din familie “atinsă” de această viroză: 39 cu 2 febră, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap, gât și tuse.

Apoi Leah: cu bronșiolită și tratament adecvat unui bebeluș de 5 luni, norocul nostru e că-i foarte cumințică și colaborează frumos, apoi Moise cu febră foarte, foarte mare: 40,2 de dimineață deși este pe antitermice, iar de două zile și David … Ava a făcut o formă ușoară de enterocolită, iar Noah #rezistă!

Gânduri bune vouă, multă sănătate picilor și putere mămicilor! Greu…greu! Sunt convinsă că e doar o perioadă, dar lipsa somnului…”, a fost mesajul Ancăi Sînă Serea de pe Instagram.