Evenimentul Zilei > Actualitate > Anca Serea, DE URGENȚĂ LA SPITAL! MESAJUL care i-a îngrijorat pe fanii acesteia
Anca Serea, DE URGENȚĂ LA SPITAL! MESAJUL care i-a îngrijorat pe fanii acesteia

Anca Serea, DE URGENȚĂ LA SPITAL! MESAJUL care i-a îngrijorat pe fanii acesteia

Anca Serea a fost internată de urgență în spital. Vedeta s-a simțit rău, așa că a mers imediat la medic care a decis să îi pună perfuzii. Cel mai probabil, soției lui Adi Sînă i s-a făcut rău, din cauza oboselii.

Anca Serea a publicat pe o reţea de socializare o fotografie de pe patul de spital, în care apare cu o perfuzie. „Vizită nocturnă”, a scris Anca Serea, potrivit libertatea.ro.

Anca Serea arată FABULOS la plajă! Cum arată femeia care a născut cinci copii în costum de baie – Foto Galerie SENZAȚIONALĂ

Anca Serea are 5 copii si o silueta de vis. Trucurile la care apeleaza pot fi puse in practica de oricine. De curând, aceasta a mărturisit că este pasionată de pilates reformer, acesta fiind unul din secretele siluetei sale. ,,Sunt pasionată de Pilates. Pilates reformer imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea, echilibrul si coordonarea si ajuta la tonifierea profunda a musculaturii”, spune Anca. Foarte important pentru Anca este timpul petrecut cu copiii săi, cu care stă în general în prima parte a zilei. Seara însă, de două ori pe săptămână, aceasta alege să meargă la pilates. Mai ales că pilates reformer este o tehnică de antrenament care îmbină perfect sportul cu relaxarea. „Apeciez ședintele de pilates și pentru flexibilitatea exercițiilor. Atunci când realizez exercitiile mai alert, prind energie, iar când le realizez mai lent, mă relaxez în timp ce îmi lucrez musculatura,,, a încheiat Anca.

Anca Serea l-a dat de gol. Iată ce fel de tată este Adi Sînă și cum se poartă cu copiii