Anamaria Prodan a surprins invitații unei petreceri mondene cu ținuta ei foarte transparentă. Soția lui Reghe a postat pe Instagram o fotografie în care apare purtând o rochie lungă, roșie, la care a accesorizat o geantă în aceeași culoare. Fotografia a fost făcută într-un mall din Las Vegas, unde sexy-impresara se află în vacanţă.

Tot pe Instagram, Anamaria Prodan a postat imaginile din avion, călătorind alături de fiul ei, Laurenţiu Reghecampf jr., la busines class.

Anamaria Prodan este o prezență foarte apreciată de către publicul din România datorită faptului că este și realizator TV, aceștia având nenumărate ocazii să o vadă pe ecranele televizoarelor. De asemenea, fanii ei au iubit-o foarte mult şi pe mama acesteia, cântăreața Ionela Prodan.

Cu toate că au apărut de-a lungul timpului informaţii și despre tatăl ei, lucrurile acestea au rămas mult mai discrete. Într-unul dintre interviurile sale, Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi putut aștepta.

Întrucât mama ei, Ionela Prodan, era plecată mai mult de jumătate din an în turnee împreună cu colegii ei din muzica populară, ea şi sora ei rămâneau, de cele mai multe ori, în grija tatălui lor, Traian Tănase.

Traian Tănase a murit la doar 54 de ani, în 1992. Acest eveniment tragic s-a petrecut înainte că Anamaria Prodan să împlinească vârsta de 18 ani. Din câte se pare, cauza decesului a fost o congestie cerebrală. Ulterior, Ionela Prodan a renunţat la viaţa de scenă aproape în totalitate, pentru a se ocupa de creşterea celor două fiice pe care le-a avut.