Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată. Cine este bărbatul misterios la brațul căruia se afișează
Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată. Cine este bărbatul misterios la brațul căruia se afișează

Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată. Cine este bărbatul misterios la brațul căruia se afișează

Pe rețelele sociale, Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii în care apare alături de celebrul estetician din Golf, Ibrahim Ashary. Nici medicul nu s-a lăsat mai prejos și a publicat și el o imagine alături de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a publicat, pe contul ei de Instagram, mai multe fotografii alături de Ibrahim Ashary, unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din Dubai.

Fanii sunt convinși că cei doi au o relație, ținând cont că în pozele postate apar ținându-se de mână sau zâmbind .

De curând, medicul a reacționat în mediul online, redistribuind pe Instagram o fotografie în care apare alături de Anamaria Prodan, iar în spatele lor se pot observa clădirile impunătoare din Dubai, scrie redacția.ro

Laurențiu Reghecampf, doar o amintire?

Ibrahim Ashary este specializat pe chirurgie plastică, fiind cunoscut ca unul dintre cei mai buni chirurgi care se ocupă de liftin facial și rinoplastie. Medicul își desfășoară activitatea în Dubai, locul unde Anamaria Prodan își petrece foarte mult timpul.

Ashary se laudă că a descoperit o soluție de înfrumusețare ce este la mare căutare în toată lumea, Ashary Thread Lift Techique. Medicul a studiat medicina la Universitatea din Tubingen, în Germania.

Instituția este cunoscută de toată lumea ca fiind una dintre cele mai vechi universități de medicină din lume, pe lângă faptul că este în top trei cele vechi universități din Europa. După absolvire a fost director la  Roser Clinic pentru chirurgie plastică timp de doi ani.

În timpul pregătirii în domeniul chirurgiei, Ashary a lucrat cu cei mai renumiți chirurgi plasticieni din Germania, după care s-a transferat la Paris pentru a-și extinde experiența și capacitățile.

De-a lungul anilor, Ashary a dobândit o expertiză semnificativă în toate tipurile de operații de reconstrucție facială, tehnici de remodelare corporală și operații de reconstrucție mamară. Mai mult, în calitate de director științific și-a împărtășit abilitățile sale în cadrul unui curs educațional cu alți medici în cadrul unui congres din Monaco.

De asemenea, medicul estetician este afiliat Asociației chirurgilor plasticieni germani, Societății Germane de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică și Societății Internaționale de Chirurgie Plastică Estetică.