Evenimentul Zilei > Monden > Analiză The Telegraph. Frații Tate, vinovați de felul în care sunt tratate femeile. „Își schimbă valorile”
Analiză The Telegraph. Frații Tate, vinovați de felul în care sunt tratate femeile. „Își schimbă valorile”

Analiză The Telegraph. Frații Tate, vinovați de felul în care sunt tratate femeile. „Își schimbă valorile”

Publicația britanică The Telegraph a făcut o analiză despre felul în care frații Tate au schimbat percepția adolescenților despre femei și viață. Tinerii au fost învățați să trateze femeile ca pe niște sclave și să le țină „sub papuc”.

Publicația britanică The Telegraph a publicat o analiză despre influența fraților Tate asupra adolescenților. Cei doi milionari îi învățau pe tineri să trateze urât femeile din viața lor. De exemplu, un adolescent de 17 ani a declaarat că rolul bărbatului este de a merge la muncă și de a asigura stabilitate, iar rolul femeii este de a sta acasă. „Dacă o femeie vrea să meargă în cluburi, nu ar trebui să i se permită, pentru că locul lor este acasă”, a spus acesta după interviurile fraților Tate.

Mai mult, tânărul a urmărit videoclipurile postate pe YouTube și TikTok ale lui Andrew Tate. Îi plătea 40 de lire sterline pe lună lui Tate pentru a primi conținut exclusiv de la „Hustlers University” a acestuia. Adolescentul îi vedea pe frații Tate ca pe niște idoli și considera că femeile vor să le fure rolul de „masculi alfa”. „Doamne, a fost îndoctrinat. Își schimbă valorile”, se arată în analiză.

La scurt timp, mama acestuia i-a căutat pe Internet pe frații Tate și a văzut ce îi învățau pe tineri. „Aparțin bărbatului, dacă te pui în situația de a fi violată, trebuie să porți o anumită responsabilitate”, spuneau milionarii. Femeia a încercat să vorbească cu fiul ei, dar fără rezultat.

Sursa: Instagram

Tate, în vârstă de 36 de ani, a pretins că este „primul multi-miliardar” din lume. El și-a câștigat notorietatea prin postările pe rețelele de socializare despre stilul său de viață luxos, dar și prin sfaturile pe care le dădea tinerilor. „De ce ai fi cu o femeie care oricum nu este virgină?” a declarat Tate într-un interviu acordat în 2014 unei reviste de kickboxing, adăugând că femeile care nu sunt virgine sunt „bunuri folosite”. În videoclipurile sale de pe YouTube, Tate a numit înșelatul „exercițiu”, a spus că este „absolut misogin”. El a mai declarat că dacă ar avea un fiu care este un „tocilar”, „unul dintre noi trebuie să moară, el sau eu, și îl voi provoca la luptă mortală”.

De ce a avut succes Andrew Tate pe Internet

Anul trecut, Andrew Tate a fost interzis de pe Instagram, Facebook și TikTok, TikTok afirmând că a încălcat regulile platformei prin partajarea de „conținut care atacă, amenință, incită la violență sau dezumanizează în alt mod o persoană sau un grup”, dar videoclipurile sale deja erau foarte apreciate de tineri.

Nu este singurul influencer care i-a îndemnat pe tineri să se poarte urât cu femeile, dar acesta a avut cel mai mare succes. Părinții, profesorii și psihologii au declarat că adolescenții din ziua de azi au valori greșite din cauza acestor persoane de pe Internet. „Există dovezi substanțiale că conținutul său este consumat de un număr mare de tineri”, spune Joe Mulhall de la Hope Not Hate. „Vedem cum se strecoară până la indivizi care sunt de acord cu el, îl imită sau îl repetă”.

Dr. Robert Lawson, profesor de sociolingvistică la Birmingham City University, studiază modul în care bărbații comunică online și spune că popularitatea lui Tate este normală în rândul tinerilor. „El vinde o imagine seducătoare a masculinității” tinerilor care se simt „împinși pe margine în societatea modernă”, explică Dr. Lawson. Cu toate astea, părinții au datoria de a le explica adolescenților care sunt adevăratele valori.