Evenimentul Zilei > Justitie > Frații Tate au fost duși la DIICOT să asiste la perchezițiile informatice. „Este un dosar gol. Încearcă să-mi fure mașinile”
Frații Tate au fost duși la DIICOT să asiste la perchezițiile informatice. „Este un dosar gol. Încearcă să-mi fure mașinile”

Frații Tate au fost duși la DIICOT să asiste la perchezițiile informatice. „Este un dosar gol. Încearcă să-mi fure mașinile”

Andrew și Tristan Tate au fost duși la sediul DIICOT alături de fost polițistă Luana Alexandru Radu. Cei trei vor participa la percheziții informatice. Telefoanele celor doi frați, dar și celelalte dispozitive electronice vor fi analizate de procurori.

Andrew și Tristan Tate au fost aduși, miercuri, 25 ianuarie, la sediul DIICOT. Cei doi vor participa la perchizițiile informatice făcute asupra tuturor dispozitivelor electronice pe care le procurorii le-au găsit în casa celor doi frați. La sediul DIICOT a ajuns și fosta polițiștă Luana Alexandra Radu. Atât Andrew, cât și Tristan au declarat că sunt nevinovați. Cel din urmă a spus că nu există dovezi împotriva sa.

Andrew Tate este sigur că nu a greșit cu nimic. „Este un dosar gol. Ştiu că nu am făcut nimic greşit”, a declarat Andrew când a ajuns la sediul DIICOT. Avocatul celor doi frați, Eugen Vidineac, a transmis că înregistrările pe care le dețin procurorii nu sunt incriminatorii. Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore alături de alte două persoane la sfârșitul anului trecut.

Ce spune avocatul fraților Tate despre acuzațiile din dosar

Avocatul Eugen Vidineac a spus că trebuie să vadă cât de relevante sunt probele pe care procurorii le au în cazul dosarului în care frații Tate sunt implicați. „Probabil convorbiri între băieți sau știu eu. Dacă ei își susțin nevinovăția, nu știu dacă trebuiau să aibă grijă când vorbeau să nu se compromită. Nu știu absolut nimic. Ei spun că au de spus lucruri importante, chiar vor să dea declarații. Să vorbească despre acuzațiile care li se aduc”, a mai spus avocatul la sosirea la sediul DIICOT.

Dosarul în cazul lui Andrew și Tristan Tate a fost deschis în luna aprilie a anului 2021. Ei sunt acuzați că au format un grup infracțional organizat, că au făcut trafic de persoane și au violat mai multe femei. Mandatul de arestare preventiv în cazul celor doi a fost prelungit până pe data de 27 februarie. În plus, a fost făcute mai multe perchiziții în timpul anchetei. A fost pus sechestru pe 15 mașini, iar zeci de telefoane mobile și terenuri deținute de cei doi au fost confiscate. Tristan Tate a mai declarat că procurorii „nu au nicio dovadă, încearcă să-mi fure mașinile, banii și de aceea sunt în închisoare!”, potrivit StirileProTV.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: