Vasile St. s-a luat la ceartă cu nevasta, aceasta l-a amenințat că-l părăsește și cum bărbatul era băut bine, l-a lăsat si a plecat la părinții ei.

Bărbatul s-a dus după ea și i-a cerut să vină acasă amenințând că dă foc la casă și la acareturi, dar cum nevasta nu și nu, bărbatul s-a tinut de cuvânt și a dat dat foc la casă.

Alertați de tipetele mamei individului, care are casa alături, voluntarii de la Servicul pentru Situatii de Urgentă Vuțcani, ajutati de viceprimarul comunei Vutcani si de săteni, precum si pompierii de la Vaslui, chemati prin 112, au intervenit pentru stingerea incendiului.

„În cursul noptii trecute, pompierii de la Detasamentul Vaslui au fost solicitati să intervină în localitatea Vutcani pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o gospodărie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenesti. Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 22:30.

Detasamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu un echipaj si o autospecială de stingere cu apă si spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuintă particulară din localitatea Vutcani, comuna Vutcani”, a precizat, pentru colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă, Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui. 50% din locuință a ars.

Te-ar putea interesa și: