America, în stare de șoc. „Trăiește!”. Ce legendă a muzicii a fost zărită. VIDEO

America, în stare de șoc. „Trăiește!”. Ce legendă a muzicii a fost zărită. VIDEO

Teoria conspirației lovește din nou peste Ocean.

Tupac este în viață, cred tot mai mulți americani. Încă o filmare apărută pe Internet prezintă un bărbat care seamănă leit cu Tupac Shakur, doar că legenda muzicii rap a murit acum 33 de ani! Superstarul 2Pac avea doar 25 de ani când a fost împușcat mortal în Las Vegas, la câteva minute după ce asistase la un meci de box al campionului Mike Tyson.

De la acel moment din septembrie 1996 tot felul de teorii bizare nedovedite au invadat piața, majoritatea prezentând informația că 2Pac este în viață, a supraviețuit împușcăturilor, dar nu mai vrea să apară în public. Altele vorbesc chiar despre o înscenare a propriei morți, tocmai pentru ca Shakur să scape de mediatizarea excesivă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele mai recente imagini, despre care scrie The Sun, îl prezintă pe „Tupac Shakur” vorbind la telefon în timp ce fumează. Este un video de numai 18 secunde, postat pe Internet sub titlul „Tupac la 48 de ani”.

Unul dintre fanii artistului a scris la comentarii: „2Pac în viață... Știam eu!”, în timă ce altul remarcă asemănarea: „Aceeași formă a capului, dantură identică, ba chiar are și celebra cicatrice pe partea de sus, în dreapta, căpătată într-o”. Comentariul se referă la un celebru schimb de focuri petrecut în 1994, între două bande rivale, în care Tupac Shakur a fost implicat direct.

Cât privește noapte asasinatului, mulți cred că, de fapt, după ce a plecat de la MGM Grand Arena din Las Vegas, 2Pac și-a adus o dublură care să joace în „filmul” crimei sale. Suge Knight, un mogul al muzicii, este cel care a lansat scenariul acesta, despre care spune că însuși vedeta muzicii rap i-a vorbit cu câteva săptămâni înainte, în timpul unei călătorii pe insula Maui din Pacific.