Evenimentul Zilei > Actualitate > Amenzi de 2000 de lei, dacă nu duci PLĂCUȚELE de înmatriculare la Poliție, în cazul suspendării RCA
Amenzi de 2000 de lei, dacă nu duci PLĂCUȚELE de înmatriculare la Poliție, în cazul suspendării RCA

Amenzi de 2000 de lei, dacă nu duci PLĂCUȚELE de înmatriculare la Poliție, în cazul suspendării RCA

Noile reguli introduse în legea privind RCA prevăd că, dacă un şofer îşi suspendă contractul de asigurare obligatorie, atunci trebuie să-şi predea la Poliţie şi plăcuţele de înmatriculare.

Noile reguli introduse în legea privind RCA prevăd că, dacă un şofer îşi suspendă contractul de asigurare obligatorie, atunci trebuie să-şi predea la Poliţie şi plăcuţele de înmatriculare. Noile prevederi intră în vigoare de săptămâna viitoare, de pe 12 iulie, scrie ultraclip.ue.

Şoferii care aleg să îşi suspende contractul de RCA pe o anumită perioadă cât nu folosesc maşina vor fi nevoiţi să îşi predea şi numerele de înmatriculare ale maşinii, la Poliţie, conform modificărilor aduse la legea RCA.

Contractul RCA poate fi suspendat dacă maşina nu mai are drept de circulaţie sau dacă este imobilizată, pentru ca şoferii să nu plătească degeaba banii pe asigurare.

Reglementările noi intră în vigoare de la 12 iulie, iar şoferii care nu le respectă riscă amenzi cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: