Amenințări de tip mafiot! O reprezentantă a USR, agresată de consilieri PNL și PMP

Amenințări de tip mafiot! O reprezentantă a USR, agresată de consilieri PNL și PMP Sursa: EVZ

„Seara aceasta (joi – nota EVZ) colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a ameninţat-o că 'şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile'”, se arată într-un comunicat al USR Mogoşoaia.

Consilierul local USR din Mogoșoaia Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic și verbal de consilierii locali Valentin Ene  și Dinu Gheorghe (foto).

Președintele USR Dacian Cioloș cere intervenția ministrului de Interne.

„În această seară, colega mea Felicia Ienculescu-Popovici, consilieră USR Mogoșoaia, a fost agresată verbal și fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP).

Ne puteți urmări și pe Google News

Îi cer ministrului de Interne Lucian Bode ca instituțiile pe care le conduce nu doar să inițieze o anchetă, ci să-i ofere și protecție colegei noastre.

Inadmisibil

Este inadmisibil ca, sub guvernarea PNL-PSD, fiecare să-și facă dreptate cu pumnul atunci când simte că potlogăriile pe care le pune la cale sunt amenințate prin acțiuni politice făcute cu bună credință.

E inadmisibil să se întâmple asemenea acțiuni într-un stat de drept și, dacă mai există autoritate în acest stat, ea trebuie să se vadă acum.

Aștept o reacție de urgență și de la președinții PNL și PMP cu privire la comportamentul violent, impardonabil, al colegilor lor.

Violența politică promovată de AUR e preluată de PNL și PMP”, a scris Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Plângere la Poliție

„Nimeni nu ar trebui să treacă prin aşa ceva. Nimeni nu ar trebui să vină la o simplă şedinţă a comisiei de asistenţă socială din CL şi să aibă parte de ameninţări şi agresiune fizică.

Am depus plângere la Poliţie şi voi face tot ce e necesar că nimănui şi mai ales niciunei femei să nu-i fie teamă să ocupe o funcţie publică. Nu mi-e frică, nici vouă să nu vă fie frică când căutaţi dreptatea, când vă faceţi datoria. We shall overcome”, a declarat Felicia Ienculescu-Popovici.