Evenimentul Zilei > Actualitate > Amanta lui Ioan Crișan e de negăsit. Descoperire de ultim moment făcută de anchetatori. Evenimentele încep să se clarifice
Amanta lui Ioan Crișan e de negăsit. Descoperire de ultim moment făcută de anchetatori. Evenimentele încep să se clarifice

Amanta lui Ioan Crișan e de negăsit. Descoperire de ultim moment făcută de anchetatori. Evenimentele încep să se clarifice

Aurora Ardelean, amanta afaceristului omorât la Arad, a dispărut din atenția publicului. Femeia e de negăsit, aspect care ridică semne de întrebare în contextul în care ea deține informații importante despre Ioan Crișan.
Aurora Ardelean, contabila și amanta omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad, a dispărut de câteva zile. Motivele dispariției femeii nu sunt cunoscute, însă atitudinea sa poate fi cel puțin interesantă pentru oamenii legii întrucât Aurora Ardelean este martor cheie în anchetele demarate de autorități. Femeia deține informații extrem de importante cu privire la viața bărbatului asasinat, mai ales că anchetatorii au informații explozive despre primii suspecți ai cazului.  (!!!!)
Nu se știe dacă Aurora Ardelean a dorit să se protejeze de jurnaliștii care caută să afle detalii referitoare la Ioan Crișan, însă s-a stabilit că dacă amanta omului de afaceri va fi găsită de către procurori neimplicată în acțiunile de tip mafiot ale arădeanului, poate dobândi calitatea de „martor protejat” în cadrul dosarului.
Evenimentul Zilei a oferit informații prețioase despre legăturile cu politicienii pe care le avea Ioan Crișan, dar și despre rețeaua care operează pe ruta Italia-România, acestea fiind date obținute exclusiv de redactorul-șef Simona Ionescu și directorul ziarului, Dan Andronic. (!!!)
Femeia știe totul despre afacerile, activitățile și relațiile lui Ioan Crișan, inclusiv din mediul politic. Toate documentele lui Ioan Crișan treceau prin mâinile amantei și sunt stocate în computerul din biroul de la Iratoșu. Polițiștii au început deja cercetarea informatică a tuturor obiectelor electronice ce au legătură cu omul de afaceri asasinat.
Mai mult decât atât, mașina afaceristului Ioan Crișan era trecută pe numele surorii amantei afaceristului, susțin surse, conform Capital. Inclusiv la momentul atentatului. Informații noi, de mare impact, au fost aflate despre atentatul de la Arad.

Amanta a dispărut. Știa totul despre Crișan

Polițiștilor nu le-a fost greu să afle de legătura extraconjugală a afaceristului ardelean. Martorii spun că Ioan Crișan se afla aproape zilnic în compania Aurorei Ardelean. Ei petreceau timp împreună în apartamentul ei, situat într-unul din blocurile din ansamblu unde, la parter, funcționează supermarketing-ul Profi și cafeneaua cu terasă.

După o zi petrecută la ferma din Iratoșu unde creștea somni africani, Crișan ajungea seara în Arad, în apartamentul de bloc din cartierul Micălaca, zona Vlaicu, numită așa după Universitatea Aurel Vlaicu din apropiere. Apartamentul îi aparține contabilei și iubitei sale Aurora Ardelean. Așa cum deja s-a aflat, era o relație de vreo 10 ani, asumată. De ea știa și soția lui Crișan și fiica sa, fosta soție a deputatului liberal Sergiu Bîlcea.

Din acest apartament din Micălaca, Crișan a plecat cu o seară înainte de a fi ucis. S-a urcat în Mercedesul său parcat, se pare, tot în față la Profi, și a plecat acasă la soție, urmând ca dimineață să revină în Micălaca pentru a-și bea cafeaua la terasă.

Acest apartament din Micălaca, de 3 camere, apare în declarația de avere a Aurorei Ardelean (53 de ani), devenită consilier local în comuna Iratoșu după alegerile din 2020, pe listele PPUSL.

Cei care doresc să ne transmită informații din culisele politicii sau viața vedetelor pot trimite un mail la [email protected]

Confidențialitate garantată. Informațiile publicate vor fi recompensate, email: [email protected]