"Am fost o femeie frumoasă, acum îmi spune că sunt odioasă”. Text uluitor al Andreei Marin, pe Facebook, despre o femeie

"Am fost o femeie frumoasă, acum îmi spune că sunt odioasă”. Text uluitor al Andreei Marin, pe Facebook, despre o femeie

"El începuse să lipsească de acasă, dormea cu telefonul sub pernă, se îngrijea tot mai mult, cheltuia mulţi bani pe haine şi pe parfumuri scumpe”.

Este numai o parte a textului pe care Andreea Marin l-a postat pe pagina sa de Facebook, referitor la o femeie care a trăit momente cumplite.

În orele târzii

”Acea femeie îmi povestea la telefon cum îşi petrecea timpul cu ea, unde se întâlneau, unde mâncau, îmi dădea amănunte cum făceau sex. La început nu am crezut, i-am cerut explicaţii (n.r. soţului), dar nu le avea, ştiam că minte. Când nu-şi găsea cuvintele, se enerva şi... au început bătăile. Prima bătaie a fost cumplită, mă înnegrise peste tot. Am fost la IML, dar cum să-ţi dai propriul soţ în judecată? Au urmat altele, vecinii erau cei care ne aminteau cât este ceasul, dovadă deranjul şi în orele târzii ale nopţilor. A aflat mama, s-a îmbolnăvit de inimă, sau poate de inima rea. Am adus-o la mine să o îngrjesc. După ce a asistat, într-o seară, la o bataie cumplită, a paralizat. Mi-am lăsat serviciul, am plecat cu ea să o îngrijesc. În martie, am condus-o pe ultimul drum. S-a stins cu întrebarea şi disperarea din ochi: "Cui te las?". Sora mea s-a reîntors în Portugalia, eu am desfiinţat de mult tmip telefonul fix din casă, am schimbat "n" cartele telefonice, dar în zadar.... Ea tot mă sună. Am fost o femeie frumoasă, acum îmi spune că sunt odioasă", este textul pe care Andreea Marin l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fosta ''zână a surprizelor'' este implicată în prezent în mai multe campanii împotriva violenţei domestice, scrie one.ro.