Potrivit acestuia, şase pacienţi sunt în stare bună şi satisfăcătoare.

"La SUUB, au sosit 25 de pacienţi, din care un pacient a decedat, 24 au rămas internaţi. Dintre aceştia, 10 în stare critică, 8 stare gravă şi 6 stare bună/satisfăcătoare", a afirmat medicul, informează Agerpres.

Situaţia este critică şi la Spitalul Floreasca. Conform medicilor, 14 din  cei 16 răniţi care se află la Spitalul de Urgenţă Floreasca se află în stare foarte gravă.
"Este vorba de 16 persoane, dintre acestea 14 sunt în stare foarte gravă în secţia de terapie intensivă. Au fost operaţi până dimineaţă opt – ieşiseră din sălile de operaţie şi urmau să intre ceilalţi. S-a intrat în patru săli de operaţie cu mai multe echipe de chirurgi plasticieni. Au venit medici de acasă. Urmau să fie toţi băgaţi în sală. Probabil că în acest moment sunt în sală introduşi şi următorii pentru că tuturor trebuie să le fie făcută toaleta chirurgicală a plăgilor", a declarat Bogdan Opriţa.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI, Raed Arafat, a anunţat, sâmbătă dimineaţa, că 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 100 sunt internate la diverse spitale din Bucureşti, în urma incendiului puternic care a avut loc vineri seară în clubul Colectiv din Capitală.