Altex, nou magazin în Râmnicu Vâlcea. Va fi cel mai mare centru de tehnologie din împrejurimi

Altex, nou magazin în Râmnicu Vâlcea. Va fi cel mai mare centru de tehnologie din împrejurimi Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea. Sursa Foto: Altex

Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, al zecelea magazin deschis în 2023.

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin în orașul Râmnicu Vâlcea. Noul magazin, deschis astăzi, devine cel mai mare centru de tehnologie din Râmnicu Vâlcea și împrejurimi.

Magazinul Altex are o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați

În perioada 30 noiembrie – 6 decembrie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu ocazia inaugurării, Altex a pregătit oferte speciale de care clienții pot beneficia în limita stocului disponibil. Mai mult, special pentru acest eveniment, magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin. De asemenea, oferă și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere.

Magazinul situat pe Strada Posada, nr. 51 in Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea, dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare.

Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până vineri între orele 9:00 – 21:00, sâmbătă, între orele 9:00 și 20:00, iar duminică, între orele 9:00 și 19:00.

Altex deschide al zecelea magazin nou in 2023

Compania sprijină utilizatorii de mașini electrice cu stații de încărcare cu prize fast-charge

Extinderea lanțului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei:

„Într-un context de schimbare continuă, avem bucuria să vă anunțăm inaugurarea unui nou magazin Altex în Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea. Ne propunem să revoluționăm experiența comunității locale, oferind acces la tehnologie de vârf la cele mai atractive prețuri. Suntem dedicați aducerii celor mai recente produse și soluții pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri." a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

La evenimentul de deschidere, clienții vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar momentele artistice vor fi oferite de Junii Țării Bârsei, un ansamblu folcloric renumit din Râmnicu Vâlcea, precum si de Barbarossa, o trupă renumită de percuție și se încheie cu un impresionant foc de artificii.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară

În aproape trei decenii de la înființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, în liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la început, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.