„Pentru a simplifica procesul de căutare, ne propunem să facem research pentru telespectatori și să le oferim <pe tavă> informațiile de ultim moment despre cele mai bune locații de călătorit, mâncat, vizitat, dar și a celor mai potrivite haine de achiziționat. Pe scurt, vrem să vă fim consilierii și agendă de stil! Cu aceleași venituri, dar şi cu ceea ce vă spunem noi, veţi vedea că nivelul vostru de viaţă va creşte. Ne adresăm telespectatorilor cu venit mediu, dar ne gândim şi la rubrici pentru cei cu venituri mai scăzute şi care pot fi interesaţi inclusiv de piața vestimentației second hand”, a spus Alina Ionescu.
Revenind la momentul debutului său în televiziune, tânăra nu s-a ferit să vorbească despre relația sa cu designerul Cătălin Botezatu și despre fascinantele lecţii de stil pe care le-a primit de la el.
–     EVZ: S-a vehiculat in timpul concursului ca ai fost preferata lui Botezatu, adevărul care este?
–     Alina Ionescu: Preferată cred că este mult spus, aparențele înșeală. Dar, într-adevăr, de multe ori am fost pe aceeași lungime de undă în timpul competiției. După ce concursul s-a terminat am învățat să-l iubesc pe Cătălin ca om și acum pot să spun că ne leagă o frumoasă prietenie”, s-a destăinuit frumoasa blondă.
–     Ce anume ai învățat de la el în ceea ce privește stilul?
–     Mi-a confirmat ceea ce intuiam demult: stilul unei femei este 90% atitudine! Moda este trecătoare, dar stilul rămâne. Este motto-ul ales pentru emisiunea ”Zile cu Stil”, care va debuta sâmbătă la TVR 2, și, bineînțeles este inspirat din realitate. Asa cum s-a văzut pe durata concursului, nu am renunțat la stilul meu în favoarea trendurilor, dar atitudinea l-a determinat pe Botezatu să mă numească La Femme Fatale. Mai mult, chiar azi m-a învâțat ce pastile să iau pentru tuse”, a spus Alina râzând.